fbpx
€50 gratis weddenschap

Feyenoord - NEC

350x je inleg

Feyenoord speelt zondag de bekerfinale tegen NEC in De Kuip. Feyenoord is de grote favoriet in eigen huis! Twee bookmakers geven 100 keer je inzet als Feyenoord wint!

100 keer?! Dat geloof je toch niet

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar niet altijd! Online bookmakers zijn namelijk gul als het gaat om het binnenhalen van nieuwe spelers.

Wij hebben alle bookmakers op een rijtje gezet die 100x of 50x welkomstpromoties aanbieden bij de wedstrijd van Feyenoord tegen NEC.

Wat is het addertje?

De voorwaarden van de superodd-promoties zijn zeer simpel: je mag je winst direct opnemen, mits je je storting ook eenmaal hebt ingezet. De promoties zijn enkel beschikbaar als je nog geen account hebt! 

Wat is de kans dat Feyenoord wint?

De quotering dat Feyenoord de wedstrijd tegen Ajax wint, is 1.29. Dit betekent dat de kans dat Feyenoord wint ongeveer 70% is.

Welke boost is het beste?

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. De winsten zijn direct opneembaar.

TOTO BOOST
Bij TOTO krijg je 100x je inzet voor winst Feyenoord of Ajax. Je moet een minimale storting van €5 doen en mag €1 inzetten op de quotering van 100. Winsten zijn direct opneembaar!

JACKS BOOST
Bij Jacks moet je een minimale storting doen van €100 om de quotering van 100 keer je inzet te plaatsen. Bij een storting van €20 krijg je een quotering van 50 keer. Winsten zijn direct opneembaar.

UNIBOOST
Bij Unibet krijg je 50x je inzet als Feyenoord en Ajax weten te scoren. Je moet een minimale storting van €5 doen en mag €1 inzetten op de quotering van 50. Winsten zijn direct opneembaar!

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P