fbpx
€50 gratis weddenschap

250x je inzet bij de Europa League finale

De finale van de Europa League staat woensdag op het programma; Atalanta-Bayer Leverkusen. Om 21:00 wordt afgetrapt in het Aviva Stadion in Dublin. Verschillende bookmakers pakken uit voor deze wedstrijd!

250 keer?! Dat geloof je toch niet

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar niet altijd!

Online bookmakers hebben gulle welkomstcadeaus om nieuwe spelers binnen te halen.

Wij hebben alle bookmakers op een rijtje gezet die 100 keer of 50 keer je inzet geven bij Atalanta-Bayer Leverkusen. Check ze snel hieronder!

Wat is het addertje?

De voorwaarden van de superodd-promoties zijn zeer simpel: je mag je winst direct opnemen, mits je je storting ook eenmaal hebt ingezet. 

De promoties zijn alleen beschikbaar voor nieuwe spelers. Je kan dus maar 1 keer profiteren van bizar hoge quoteringen per bookmaker! 

Wat is de kans dat Leverkusen wint?

De quotering voor Leverkusen om de wedstrijd te winnen is 1.82 bij TOTO! De ongeslagen Duitsers worden dus als favoriet gezien om de wedstrijd te winnen. Voor Atalanta krijg je een odd van 4.50 als ze binnen de reguliere speeltijd winnen.

Zijn deze weddenschappen inclusief verlenging?

Bij Circus.nl geldt deze SuperOdd voor wie de Europa League wint, dus inclusief eventuele verlenging en penalties.

Bij Jacks.nl en TOTO gaat de weddenschap over 90 minuten, dus exclusief verlenging/penalties. 

Is dit legaal?

Ja. Online wedden is sinds oktober 2021 gereguleerd en je kunt legaal een account aanmaken bij Circus, TOTO en Jacks.

De promoties zijn geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

Welke boost is het beste?

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. De winsten zijn direct opneembaar.

JACKS BOOST
Bij Jacks moet je een minimale storting doen van €100 om de quotering van 100 keer je inzet te plaatsen. Bij een storting van €20 krijg je een quotering van 50 keer. Winsten zijn direct opneembaar.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P