fbpx
€50 gratis weddenschap

100x je inzet bij winst voor de Koninklijke in Madrid

Real Madrid is de grote favoriet om dit jaar de Champions League te winnen. Wint Real Madrid in de halve finale thuis tegen Bayern Munchen? Met slechts €1 inzet win jij al €100! 

150 keer?! Dat geloof je toch niet

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar niet altijd!

Online bookmakers hebben gulle welkomstcadeaus om nieuwe spelers binnen te halen.

Wij hebben alle bookmakers op een rijtje gezet die 100 keer of 50 keer je inzet geven als Real Madrid wint van Bayern. Denk jij dat beide teams gaan scoren? Dan krijg je ook een quotering van 100! 

Wat is het addertje?

De voorwaarden van de superodd-promoties zijn zeer simpel: je mag je winst direct opnemen, mits je je storting ook eenmaal hebt ingezet. 

De promoties zijn alleen beschikbaar voor nieuwe spelers. Je kan dus maar 1 keer profiteren van bizar hoge quoteringen per bookmaker! 

Wat is de kans dat Real Madrid wint?

De quotering voor Real Madrid om de wedstrijd te winnen is 1.95 bij TOTO! De kans dat Real Madrid thuis wint van Bayern is groter dan 50%. 

Wat is de kans dat beide teams scoren?

De quotering van beide teams scoren is slechts 1.56 bij bookmaker TOTO. De boost van beide teams scoren bij Jacks geeft je betere winstkansen. 

Is dit legaal?

Ja. Online wedden is sinds oktober 2021 gereguleerd en je kunt legaal een account aanmaken bij Circus, TOTO en Jacks.

De promoties zijn geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

Welke boost is het beste?

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. De winsten zijn direct opneembaar.

JACKS BOOST
Bij Jacks moet je een minimale storting doen van €100 om de quotering van 100 keer je inzet te plaatsen. Bij een storting van €20 krijg je een quotering van 50 keer. Winsten zijn direct opneembaar.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P