fbpx
€50 gratis weddenschap

Nederland - Turkije
100x je inzet als Turkije de halve finale bereikt

Turkije heeft tegen Oostenrijk laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Dankzij een 1-2 overwinning staan de Turken nu in de kwartfinale tegen Nederland. Bereikt Turkije de halve finale? Dan win je 100 keer je inzet!

100x je inzet, dat geloof je toch niet?

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het echt waar! Maak gebruik van deze welkomstacties en win samen met Turkije!

Óf maak ook gebruik van deze gratis weddenschappen voor het EK en zet in op alles wat je zelf wilt! 

Wat is het addertje?

Je mag slechts één weddenschap plaatsen van €1 op de verhoogde quotering van 100, en dit is alleen mogelijk als je niet al een account hebt bij deze bookmakers.

Stel je voor dat Turkije van Nederland wint en jij €50 of €100 wint. In dat geval kun je de winst direct opnemen, op voorwaarde dat je je storting eenmaal hebt ingezet.

Minimale stortingen:

€20 voor 50x
€100 voor 100x

Kan Turkije winnen?

Turkije won dinsdag van Oostenrijk, een team waar Nederland een week eerder nog van verloor. Voor Turkije is alles mogelijk om de halve finale van dit EK te bereiken.

Is online wedden legaal en veilig?

Ja, sinds oktober 2021 is online wedden gereguleerd en kun je legaal een account aanmaken bij Circus, TOTO en Jacks.

Alle drie de bookmakers beschikken over een licentie van de Kansspelautoriteit en worden streng gecontroleerd op eerlijk spel.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P