fbpx
€50 gratis weddenschap

Roemenië - Nederland
200x je inzet als NL wint

Op papier speelt Nederland een gemakkelijke wedstrijd tegen Roemenië in de achtste finale van het EK. Je kan nu 50x of 100x je inzet krijgen wanneer Oranje weet te winnen tegen de Roemenen!

200x je inzet dat geloof je toch niet?

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het echt waar! Maak gebruik van deze welkomstacties en juich nog harder wanneer Nederland wint!

Minimale storting €20
Minimale storting €10
Minimale storting €5

Óf maak ook gebruik van deze gratis weddenschappen voor het EK en zet in op alles wat je zelf wilt! 

Wat is het addertje?

Je mag slechts één weddenschap plaatsen van €1 op de verhoogde quotering van 100, en dit is alleen mogelijk als je niet al een account hebt bij deze bookmakers.

Stel je voor dat Nederland tegen Roemenië wint en jij €50 of €100 wint. In dat geval kun je de winst direct opnemen, op voorwaarde dat je je storting eenmaal hebt ingezet.

Minimale stortingen:

– Jacks.nl: €20 voor 50x, €100 voor 100x
– BetMGM: €10 voor 50x
– Toto.nl: €5 voor 50x

Kan Nederland winnen?

Nederland is de grote favoriet tegen Roemenië! De normale quotering voor winst van Nederland is slechts 1.47, nu krijg je 100x je inzet!

Is online wedden legaal en veilig?

Ja, sinds oktober 2021 is online wedden gereguleerd en kun je legaal een account aanmaken bij Circus, TOTO en Jacks.

Alle drie de bookmakers beschikken over een licentie van de Kansspelautoriteit en worden streng gecontroleerd op eerlijk spel.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P