De beste bingo site van Nederland!

€50 BONUS

200% bonus tot €50, dus stort €25 en krijg €75 om mee te spelen!
Bonusgeld is niet opneembaar, alle winsten zijn uit te betalen. 

Bij tombola kan je terecht voor het beste bingo aanbod van Nederland! Je kan hier bingo spelen voor echt geld. Voor nieuwe spelers ligt een bonus klaar van maar liefst 200%, een beter begin kan je dus niet wensen. Het grote voordeel is dat je al bingo kan spelen vanaf 10 cent per bingokaart. Tombola is dus voor elke speler, groot of klein, interessant!

Inhoud:
 • Storten bij tombola
 • Uitbetalen bij tombola
 • Tombola bonus
 • Bingo spelen
 • Live chatten
 • Prijzenpot
 • Tombola jackpot
 • Arcade spellen
 • Verantwoord spel
 • Veelgestelde vragen
 • Tombola plus- en minpunten

    Erg goede welkomstbonus
    Spelen met lage inzet
    Snelle registratie
    Livechat met andere spelers
    Arcade spellen (slots) met hoge uitbetaling

  Geen hoge inzet mogelijk
  Geen live bingo omroepers

  Tombola info

  https://www.tombola.nl
  support@tombola.nl
  Opgericht: 1999
  Producten: bingo, arcadespellen

   

  Storten met iDeal bij tombola

  Wanneer je de bonus van tombola wilt krijgen moet je storten met iDeal. Geen probleem, want eigenlijk iedereen in Nederland kan hier gebruik van maken. Storten is dan ook mogelijk voor iedereen met een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, Revolut, SNS Bank, Triodos of Van Lanschot.

  De minimale storting is 10 euro en zoals je gewend bent van stortingen met iDeal staat het bedrag meteen op je tombola account.

  Uitbetalen bij tombola

  Uitbetalen bij tombo is mogelijk vanaf 10 euro. Geld opnemen gebeurt naar de rekening waarmee je hebt gestort, hou daar dus rekening mee. Wanneer je een geldopname hebt aangevraagd staat het geld binnen enkele werkdagen op  je rekening. 

  Bonus tombola

  Voor nieuwe spelers is een eenmalige bonus van 200% bovenop je storting te krijgen, tot een maximum van 50 euro bonus. Om optimaal te profiteren kan je dus 25 euro storten waardoor je een bonus van 50 euro krijgt. Een prima deal!

  De bonus kan niet uitbetaald worden, maar er zitten verder ook geen voorwaarden aan de bonus. Je kan de bonus dus het beste zien als een extraatje waardoor je langer kan spelen. Alle winst die je behaalt kan je wel uitbetalen, dus je eigen geld kan je altijd uitbetalen. De bonus is dus een prima manier om kennis te maken met tombola.

  Bingo spelen bij tombola

  Het bingospel bij tombola heet Bingo90. Bij deze vorm van bingo zitten 90 nummers in het spel die 1 voor 1 getrokken worden. Op je bingokaart staan 15 getallen, deze staan verdeeld over 3 rijen. Wie als eerste 1 lijn (dus 5 nummers) vol heeft, wint een prijs. Wie daarna 2 lijnen vol heeft wint de volgende prijs. De derde winnaar is degene met een volle kaart (full house).

  Een bingokaart van tombola

  Bingokaarten kopen bij tombola

  Je kan bij Bingo90 kaarten kopen voor 10 cent per stuk. Een strook met 6 kaarten kost 50 cent. 4 stroken, met dus 24 bingokaarten, kosten 2 euro. Dit is het maximumaantal wat je kan kopen per speelronde. Een speelronde duurt in totaal 6 minuten. Tijdens een lopende speelronde kan je ook al kaarten kopen voor de volgende ronde.

  Het koopscherm voor bingokaarten

  Het spelscherm van tombola

  BESTE SPORT BONUSSEN

  Circus.nl

  €250 FREE BETS

  JACKS

  €50 FREE BET

  Holland Casino

  €50 FREE BET

  bet365

  €100 FREE BET

  LiveScore Bet

  €50 FREE BET

  Op de afbeelding zie je het speelscherm tijdens een potje Bingo90. In het vakje linksboven zie je de prijzen en het aantal spelers van deze ronde staan. In het geval van deze afbeelding is de prijs €15,64 voor 1 lijn en €23,46 voor twee lijnen. Een volle kaart levert €86,02 op. De jackpot staat op maar ruim 5000 euro. Deze jackpot wordt gewonnen wanneer je binnen 40 getrokken nummers een volle kaart hebt. Verder zie je dat 133 spelers meespelen met in totaal 2140 kaarten.

  In het vak met de 90 getallen zie je in het rood aangegeven welke getallen al getrokken zijn, in het wit de niet getrokken getallen. Je eigen kaarten staan in het midden weergegeven, waarbij de getrokken nummers met een kleurtje zijn aangegeven. Rechts van elke kaart kan je zien hoeveel getallen je nog te gaan hebt (Te Gaan = TG) om de prijs te winnen. Je kaart met de minste getallen te gaan wordt automatisch bovenaan geplaatst.

  Live chat tombola

  Het leuke van bingo spelen bij tombola is dat je ook kunt chatten met je medespelers. Hierdoor kan je gezellig praten met anderen en felicitaties in ontvangst nemen wanneer je bingo hebt! Je hoeft natuurlijk niet mee te doen aan de chat, maar dat de mogelijkheid er is is zeker een pluspunt. Om het leuk te houden voor iedereen in de chat zijn er moderators aanwezig.

  Tombola prijzenpot

  De prijzen bij tombola bestaan uit een prijs voor 1 rijtje, 2 rijtjes en een volle kaart. De hoogte van de prijzen staat altijd netjes aangegeven in het speelscherm. Als er meer mensen bingokaarten hebben gekocht is de prijs natuurlijk hoger, maar de kans dat je wint ook kleiner. De prijs voor 1 lijn is ongeveer 7% van de totale inleg, degene die als eerste 2 lijnen vol heeft krijgt ongeveer 12%. De speler die als eerst een volle kaart heeft krijgt de helft van de totale prijzenpot uitgekeerd. Daarnaast is er ook nog een jackpot te verdienen.
  Als meerdere spelers op hetzelfde moment aanspraak maken op de prijs wordt de prijs verdeeld onder de winnaars.

  Tombola jackpot

  Wanneer je binnen 40 getrokken balletjes een volle kaart (full house) hebt win je de jackpot! Deze jackpot begint op 500 euro en loopt steeds verder op naarmate hij niet gewonnen wordt. 5% van de totale inleg gaat steeds naar de jackpot, dus dit bedrag kan hard oplopen. De hoogte van de jackpot is altijd te zien in het speelscherm, helemaal linksbovenin. 

  Arcade spellen tombola

  Naast de bingo heeft tombola ook verschillende online spelletjes. Op deze gokkasten kan je spelen vanaf een inzet van 5 cent tot een maximum van 1 euro per draai. 

  Momenteel heeft tombola zeven verschillende slots. Dit zijn Goudkoorts, Bubbel, Las Vegas, Poker, Feniks, Egypte en Galjoen. Deze spellen zijn door tombola zelf ontwikkeld en dus nergens anders te spelen. Het aanbod spellen wordt steeds uitgebreid, dus blijf terugkeren om te zien of er een nieuw spel is toegevoegd. 

  Het uitkeringspercentage (RTP = return to player) is 98,5%. Dit betekent dat 98,5% van de inzet wordt uitbetaald aan de spelers. Dit is een hoog percentage voor online spellen. 

  Verantwoord spelen bij tombola

  Tombola heeft verantwoord spelen hoog in het vaandel staan. Elke speler moet, zoals bij elke kansspelaanbieder in Nederland, een stortingslimiet instellen. Daarnaast is een limiet voor je inlogtijd en balanslimiet verplicht.
  Tombola heeft voor spelers jonger dan 25 een maximum stortingslimiet van €500 per maand ingesteld. Voor personen van 25 jaar en ouder is dit limiet ingesteld op 500 euro per week. Op deze manier blijft het bingo spelen bij tombola leuk en verantwoord. 

  Veelgestelde vragen over tombola

  Ja, tombola heeft een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Op BetFans zul je ook alleen aanbieders met een vergunning aantreffen.

  Nee, alle winsten bij online kansspelaanbiers met een vergunning zijn belastingvrij. Omdat tombola deze vergunning heeft en legaal actief is in Nederland hoef je geen belasting te betalen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken om belasting te betalen over je winsten.

  Nee, bij tombola kan je alleen bingo spelen en arcade spellen (gokkasten).

  Voor nieuwe spelers is een bonus van 200% te krijgen! Deze heeft een maximum van €50. Om de maximale waarde van de bonus te krijgen moet je dus €25 storten.

  Ja, je kan bij tombola storten met iDeal. 

  Dit is een verplichting vanuit de wetgeving van de overheid. Dit zorgt voor een verantwoorde spelomgeving. 

  Nee de bonus is niet uit te betalen. Alle winsten die je behaalt met de bonus zijn wel uit te betalen. Duidelijke, eerlijke voorwaarden dus.

  Als je (per ongeluk) het spel verlaat, maak je geen zorgen. Je krijgt je eventuele prijzen gewoon uitbetaald.

  Je wint de jackpot als je binnen 40 getrokken getallen een volle kaart (15 getallen) hebt. Deze kans is erg klein

  Binnen 1-3 werkdagen staat het geld op je rekening.

  Tombola betaalt maar liefst 98,5% van de inzet uit aan spelers. Dit is een erg hoog percentage.

  Een bingokaart is te kopen voor 10 cent per stuk. Een strook met 6 kaarten kost 50 cent. 4 stroken (24 kaarten) kosten 2 euro.

  Zeker. Tombola voldoet aan de strenge eisen van de Kansspelautoriteit en is dus een volledig betrouwbare partij.

  tombola

  €50 bonus

  tombola

  Welkomstbonus

  €50 bonus

  Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
  Accept
  BetFans
  Logo