fbpx
€50 gratis weddenschap

Voor deze Champions League speelronde hebben we weer een verdubbelaar gezocht, en gevonden!

Dynamo Kiev – Bayern Mnchen: minder dan 4.5 goals (1.30 odd)

Bayern gaat met een waslijst aan afwezigen op bezoek bij Dynamo Kiev. Gnabry, Musiala, Choupo-Moting en Cuisance zijn in quarantaine wegens nauw contact met een positief op corona getest persoon. Ook vaccinweigeraar Kimmich ontbreekt om deze reden. Bayern is echter al zeker van de knockout-fase, terwijl Dynamo nog een kansje heeft om derde te worden. We verwachten een wedstrijd met weinig goals.

Young Boys – Atalanta: meer dan 2.5 goals (1.53 odd)

Deze twee teams staan garant voor veel goals in de Champions League. Atalanta heeft een doelsaldo van 7 goals voor en 7 tegen, Young Boys 3 voor en 8 tegen. Beide teams hebben nog volop kansen om zich te kwalificeren voor de knockout-fase van de Champions League. Met de spitsen Siebatcheu (Young Boys) en Zapata (Atalanta) verwachten wij minstens 3 goals.

 

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.