fbpx
€50 gratis weddenschap

100x je inzet met Max in Zandvoort!

Na een korte stop begint de F1 weer, en dit weekend is Zandvoort aan de beurt! Zal Max Verstappen weer gaan winnen op zijn thuisbasis?

Check nu onderstaande promoties om met slechts 1 euro inzet maar liefst 100 euro te winnen.

Als je wilt kan je zelfs bij al deze bookmakers een account maken en zo maximaal profiteren als Max wint in Zandvoort!

51

UNIBET
50x je inzet voor Max Verstappen!

€50 in de GP van Groot-Brittannië!

Pak nu bij Unibet 50x je inzet als Max Verstappen wint in de F1 race Silverstone! Wed op Max Verstappen en win 50 euro!

2 weken geleden toegevoegd
399

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in Oostenrijk!

Krijg bij TOTO 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van Oostenrijk op zondag 30 juni! Maak de F1-race extra spannend met deze TOTO Boost!

3 weken geleden toegevoegd
1017

CIRCUS: 100x JE INLEG VOOR MAX | GP HONGARIJE

Pak 100 euro met de GP op Hungaroring!

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

2 dagen geleden toegevoegd
1309

JACKS.NL: 100x JE INZET VOOR DE GP VAN CANADA!

Ontvang €100 als Max Verstappen wint!

100 keer je inzet bij Jacks.nl bij de GP van Canada op 9 juni 2024! Boost nu deze F1 race voor 100x je inzet en wed op Max Verstappen!

3 weken geleden toegevoegd
83

PROMOTIE JACKS FORMULE 1

Elk F1 weekend: €50 free bet

Zet bij Jacks.nl in op de F1 kwalificatie en krijg een free bet voor de race op zondag! Voor nieuwe en bestaande spelers.

2 maanden geleden toegevoegd

Je kan dus bij de bookmakers Jacks.nl, Circus én Unibet een geweldige odds boost van 100x je inleg krijgen als nieuwe speler!

Alledrie deze bookmakers hebben een vergunning van de Kansspelautoriteit en zijn dus legaal in Nederland. 

Jacks 100x inzet voor Max

Bookmaker Jacks.nl geeft je dus een quotering van 100 als Max Verstappen gaat winnen op het F1 circuit van Zandvoort. Normaal is deze quotering slechts 1.25, dus deze welkomstpromotie is een erg mooie kans om de race nog spannender te maken! 

Klik hier en pak deze 100x je inzet bij Jacks.nl!

F1 Zandvoort odds

In de tabel hieronder vind je de quoteringen die bookmakers geven voor de verschillende coureurs tijdens de F1 van Zandvoort. Max Verstappen is de grote favoriet.

Verstappen

1.25

Perez

11

Hamilton

21

Norris

23

Leclerc

29

Unibet 100x inzet voor Max

Ook bij Unibet krijg je als nieuwe speler 100x je inleg als Max Verstappen wint in Zandvoort. Deze Grand Prix van Nederland is dus een goede gelegenheid om een account aan te maken bij deze bookmaker. Unibet is uiteraard al jaren bekend en heeft een goede naam bij veel spelers. 

Klik hier en pak deze 100x je inzet bij Unibet!

Wedden op Formule 1

Soorten weddenschappen bij Formule 1:

Wedden op de racewinnaar

De meest voor de hand liggende en eenvoudige vorm van Formule 1-weddenschappen is het wedden op de winnaar van de race. Hierbij plaats je een inzet op de coureur die volgens jou als eerste over de finishlijn zal komen. Deze weddenschap kan worden geplaatst voor individuele races of voor het voorspellen van de kampioen van het hele seizoen.

Podiumfinish

Een andere veelvoorkomende weddenschap is het voorspellen van welke coureurs op het podium zullen eindigen. Het podium bestaat uit de eerste drie finishers van de race. Hierbij kun je wedden op individuele coureurs of een combinatie van coureurs die volgens jou een podiumplaats zullen behalen. Zo kan je bijvoorbeeld een bet plaatsen met; Verstappen en Alonso eindigen op het podium.

Top 6 finish

Bij deze weddenschap gaat het erom te voorspellen welke coureurs in de top 6 zullen eindigen. Dit geeft je meer flexibiliteit dan de podiumfinish-weddenschap, omdat je kunt wedden op coureurs die net buiten het podium kunnen eindigen, maar toch een sterke prestatie kunnen leveren.

 

Wedden op Max Verstappen

Max Verstappen heeft een enorme fanbase en geniet wereldwijde bekendheid. Als jongste Formule 1-coureur ooit die een Grand Prix won, heeft hij de harten van vele racefans veroverd. Zijn charismatische persoonlijkheid en agressieve rijstijl maken hem tot een geliefde figuur in de autosportwereld. Verstappen heeft een grote aanhang in Nederland, waar hij als nationale held wordt beschouwd, maar ook internationaal geniet hij van immense populariteit.

Verschillende bookmakers bieden geregeld interessante odds aan voor winst van Max Verstappen. Zo krijg je bij de bookmakers Jacks.nl en Circus.nl vaak een verhoogde odd van 50x of zelfs 100x wanneer Verstappen de race zal winnen.

Voorwaarden Circus SuperOdd

⏺️ Alleen beschikbaar voor nieuwe spelers die 24 jaar of ouder zijn.
⏺️ Om in aanmerking te komen voor de 50x odd boost, moet je ten minste 10 euro storten.
⏺️ De storting moet minstens 1x worden ingezet voordat een uitbetaling kan worden aangevraagd.
⏺️ De maximale inzet voor de verhoogde odd is 1 euro.
⏺️ De winst die je behaalt met deze odds boost wordt uitgekeerd in echt geld en er zijn geen verdere voorwaarden aan verbonden.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.