Wedden op formule 1

Wedden op Formule 1 in Nederland is populairder dan ooit. Zandvoort opende op 5 september 2021 de deuren voor de eerste Formule 1 race sinds 1985. De Nederlandse koerier Max Verstappen staat op het punt om 7-voudig wereldkampioen Lewis Hamilton te verslaan. Wedden op Max Verstappen is dan ook zeer populair bij de bookmakers. Op deze pagina lees je verder waar je kansen liggen bij het plaatsen van weddenschappen op Formule 1. 

Hoe plaats je een weddenschap op Formule 1?

Bijna alle Nederlandse bookmakers geven jou de mogelijkheid om te wedden op Formule 1 races. Uit onze lijst met bookmakers kun jij gemakkelijk een keuze maken voor de beste bookmaker. Bij ieder Formule 1 event zijn er talloze mogelijkheden om online op te wedden. Je kunt wedden wie de race wint, wie in de top 3 eindigt, of zelfs op koerier die het eerst afhaakt. Meld je aan bij ÊÊn van de onderstaande bookmaker en plaats je weddenschap! 

Beste bookmakers voor Formule 1 weddenschappen

LogoBookmakerBonus
Jack's Casino & Sports 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu
Bet365 100% tot â‚Ŧ100 free betBezoek nu

Soorten weddenschappen op Formule 1

In 2021 vindt het 72e formule 1-seizoen plaats met de eerste race in Bahrein op 28 maart. Voor het eerst sinds 36 jaar is de Formule 1 race weer terug in Nederland met niemand minder dan Max Verstappen op pole positie. Op 12 december wordt de laatste race gereden in Abu Dhabi en zal bekend worden wie dit jaar de winnaar is van het FIA Formula One World Championship. Met in totaal 28 races zijn er in 2021 nog genoeg mogelijkheden om weddenschappen te plaatsen op Formule 1. De volgende weddenschappen zijn het populairst:

1. Winnaar van de Grand Prix
2. Top 3 van de Grand Prix
3. Winnaar van de FIA Formula One World Championship 2021

Wedden op de winnaar van de Grand Prix

Jaarlijks worden er 28 races gehouden om te bepalen wie de wereldkampioen wordt. Bij iedere race zijn er volop wedmogelijkheden. Bij het plaatsen van een weddenschap op Grand Prix winnaar is het verstandig om te kijken wie er in de afgelopen jaren goed heet gepresteerd op het circuit. 

Top 3 can het Grand Prix

Wedden op de beste nummers drie van een Grand Prix kan veel geld opleveren maar wordt meestal gebruikt als een safebet. De kans dat 1 van de favorieten in de top 3 eindigt is vrij groot! Kijk goed naar hoe de koerriers in het verleden hebben gepresteerd op dit circuit om je winstkansen te vergroten. 

Winnaar van de FIA Formula One World Championship

Dit jaar is het sinds een lange tijd weer erg spannend aan top van het wereldkampioenschap formule 1. Nek-aan-nek racen Max Verstappen en Lewis Hamilton voor de grote eindprijs; wereldkampioen worden. Voor Max Verstappen zal dit zijn eerste keer zijn, en natuurlijk wil hij maar al te graag de 7-voudig wereldkampioen Lewis Hamilton verslaan voordat hij met pensioen gaat. 

 

Seizoensweddenschappen Formule 1

Net zoals bij de meeste andere sporten is het bij Formule 1 mogelijk om seizoensweddenschappen te plaatsen. Een seizoensweddenschappen op Formule 1 zorgt ervoor dat iedere race extra spannend is! Verwacht jij het hele jaar een consistente Max Verstappen op het circuit? Plaats je weddenschap bij de beste bookmakers.

Veelgestelde vragen

Wij raden deze bookmakers aan voor weddenschappen op Max Verstappen. 

De bookmakers met de meest aantrekkelijke promoties vind je hier. 

Ja, dat is meestal wel mogelijk maar check wel de voorwaarden die bij de free bet horen.
Kijk hier voor alle bookmakers met free bets.

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
Accept
BetFans
Logo