fbpx

Top promotie:

€50 gratis weddenschap

Afrika Cup 2024: Marokko

Marokko is de favoriet om de Afrika Cup dit jaar te winnen. Na hun geweldige prestatie op het WK 2022 in Qatar zijn de verwachtingen hoog voor de ploeg van Walid Regragui. 

Programma Afrika Cup Marokko

In groep F, samen met Tanzania, Congo en Zambia, is Marokko de grote favoriet voor het toernooi. In Qatar werden ze het eerste Afrikaanse land dat de halve finales van het toernooi bereikten, nadat ze een poule met met België, Kroatië en Canada wonnen, om vervolgens Spanje en Portugal uit te schakelen en de laatste vier te bereiken.

Datum

Wedstrijd

Zender

wo 17 jan. 2024, 18:00

Marokko-Tanzania

Ziggo Sport en bet365

zo 21 jan. 2024, 15:00

Marokko-Congo

Ziggo Sport en bet365

wo 24 jan. 2024, 21:00

Zambia-Marokko

Ziggo Sport en bet365

di 30 jan. 2024, 21:00

Marokko-Zuid Afrika

Ziggo Sport en bet365

Marokko op de Afrika Cup

In tegenstelling tot hun indrukwekkende voetbalfaciliteiten, heeft Marokko slechts één Afrika Cup-trofee veroverd, en dat was in 1976, in 19 deelnames. Dit magere succes is teleurstellend gezien het feit dat het land beschikt over de beste voetbalinfrastructuur in Afrika. In tegenstelling tot veel van hun Afrikaanse tegenhangers wordt de federatie goed geleid en beschikken ze over een overvloed aan talenten die op het hoogste niveau in Europa spelen. Met slechts één finale en twee halve finale-optredens in bijna vijf decennia, is het een magere oogst voor een land dat vaak wordt getipt als een van de favorieten.

In recente edities van de Afrika Cup zijn zwakkere teams met aanzienlijk minder middelen erin geslaagd om te triomferen. Zo won Senegal in 2021 de Afrika Cup, terwijl Marokko in de kwartfinale strandde tegen Egype. 

Marokko favoriet voor de winst

Voor deze Afrika Cup zijn de ‘Leeuwen van de Atlas’ niet zomaar een van de favorieten, maar de overweldigende favoriet. Marokko heeft een ongelooflijk hoge standaard gezet in Qatar en de verwachtingen zijn dan ook hoog. Zal Marokko om kunnen gaan met deze druk? 

Volgens de bookmakers zijn dit de favorieten voor de Afrika Cup 2024.

Land

Odd

Marokko

6.25

Senegal

6.75

Ivoorkust

7.75

Algerije

8.00

Egypte

9.50

Nigeria

10

Kameroen

11

Tunesië

12

Ghana

14.50

Mali

20

Congo

35

Topspelers Marokko Afrika Cup 2024

Marokko beschikt over een erg sterke lichting, een combinatie van jonge talenten met meer ervaren spelers. We zullen enkele bepalende spelers uitlichten.

Sofyan Amrabat

sofyan amrabat

Amrabat was dé revelatie van het WK 2022 in Qatar. Hij nam Marokko bij de hand en toonde aan dat hij veel meer is dan een hardwerkende verdedigende middenvelder. Met zijn indrukwekkende rushes en fysieke kracht bewees hij dat hij zich kan meten met de Europese top. Ondanks dat Amrabat nog geen grote impact heeft gehad bij Manchester United, is hij een cruciale schakel in het Marokkaanse team.

Achraf Hakimi

Rechtsback Hakimi is ook dit seizoen weer een onbetwiste basisspeler bij zijn club Paris Saint Germain. Met 3 doelpunten en 4 assists bij PSG bewijst hij ook zijn aanvallende klasse. Ook in het Marokkaanse team zal hij van grote waarde zijn met zijn aanvallende rushes en degelijke verdedigende kwaliteiten.

Hakim Ziyech

Nog altijd zeer geliefd bij Ajax-fans in Nederland; Hakim Ziyech. Momenteel vertoont hij zijn kunsten in Turkije bij Galatasaray, waar hij op huurbasis speelt van Chelsea. In 54 interlands scoorde hij 20 goals en ook tijdens de Afrika Cup wordt veel verwacht van zijn creatieve ingevingen. Over zijn vorm zijn wel enige twijfels, bij zijn club miste hij al veel wedstrijden vanwege pijntjes en blessures.

ziyech marokko

Voorspelling Afrika Cup 2024

Marokko is zoals gezegd de favoriet om de Afrika Cup dit jaar te winnen. Met een quotering van 6.25 worden ze hoger ingeschat dan Senegal (6.75) en gastland Ivoorkust (7.75).

De poule overleven mag geen probleem worden voor het Marokkaanse team. Met een odd van 1.05 zijn de bookmakers ervan overtuigd dat het toernooi voor Marokko niet stopt na 3 wedstrijden. De eerste plaats in de poule geeft een quotering van 1.45.

Op individueel niveau zijn er ook enkele voorspellingen. Wanneer Youssouf En-Nesiry topscorer van de Afrika Cup wordt levert je dit een odd op van 13.00. Denk je dat Ziyech de meeste goals zal maken, dan levert je dit 26x je inzet op! 

Wil je inzetten op Marokko in de Afrika Cup, check dan hier de beste bookmakers en de beste bonussen!

Marokko live stream

De volledige Afrika Cup is live via live streams te bekijken bij bookmaker Bet365. Mis geen enkele wedstrijd, waaronder die van topfavoriet Marokko!

Wedden op Afrika Cup 2024

Er zijn veel goede bookmakers én goede bonussen om te wedden op te Afrika Cup. Check hieronder onze favorieten en wed op dit toernooi met een leuke welkomstbonus. Of, lees eerst onze reviews van alle bookmakers.

BetFans beoordeling

Unibet

Welkomstbonus

Free bet

500%

€50 euro

LeoVegas logo

BetFans beoordeling

Leovegas

Welkomstbonus

Free bet

100%

€50 euro

BetFans beoordeling

LiveScoreBet

Welkomstbonus

Free bet

500%

€50 euro

BetFans beoordeling

bet365

Welkomstbonus

Free bet

500%

€50 euro

Casino Toto Logo

BetFans beoordeling

TOTO

Welkomstbonus

Free bet

500%

€50 euro

Unibet

Speel €10 voor €50 free bets

De hoogste quoteringen

50x of 100x met Uniboost

Welkomstbonus

€50 FREE BETS

Leovegas

Welkomstbonus van €50

Voorspel gratis met LeoKing

20% Eredivisie profit boosts

Welkomstbonus

€50 FREE BET

LIVESCOREBET

Speel €10 voor €50 free bets

Gratis Squads game

Wekelijks free bets

Welkomstbonus

€50 FREE BETS

bet365

Speel €10 voor €50 free bets

Vroege uitbetaling bij 2-0

De beste combo odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

TOTO

Speel €10 voor €50 free bets

Hoge lekker man odds

De beste Eredivisie odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.

P