fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Afrika Cup: elke dag 10% live boost

De Afrika Cup is in volle gang, en bookmaker Circus zorgt ervoor zorgen dat jij het maximale uit je live bets haalt! Daarom geven ze elke dag een speciale traktatie voor je: een 10% live BetXtra om je livebets te boosten.

Ben je nieuw bij Circus? Claim dan als nieuwe speler 100x je inzet!

Voor de finale van de Afrika Cup ontvang je zelfs een boosted odd van 25%! 

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Log in of registreer je Circus-account, plaats een live bet op de Afrika Cup en geniet van de extra 10% live boost op je potentiële winst.

Of je nu een single bet plaatst of een combinatieweddenschap, zolang het live is, maak je kans op deze dagelijkse boost. 

Soortgelijke promoties

231

WELKOMSTBONUS BET365 SPORT

Wed €10 & krijg €50 free bets!

De Welkomstbonus van bet365  geeft €50 aan free bets. Maak je eerste storting van minimaal €10 en wed slechts €10 voor €50 aan free bets. 

2 maanden geleden toegevoegd
440

WELKOMSTBONUS: UNIBET SPORT

Wed €10 & krijg €50 free bets!

De sport welkomstbonus van Unibet geeft €50 aan free bets op je eerste inzet. Plaats een weddenschap van €10 en krijg €50 free bets. 

2 maanden geleden toegevoegd

Belangrijke voorwaarden

De Circus BetXtra promotie voor de Afrika Cup 2024 en is geldig van 13 januari tot en met 10 februari 2024.

Om in aanmerking te komen voor de promotie, moet je een live bet plaatsen met echt geld, met een minimale odds van 1.30 en een maximale inzet van €50. Als je bet wint, ontvang je een extra bonus van 50% van je winst, tot maximaal €1.000.

Enkele extra tips

Wil je wedden op de Afrika Cup? Doe dat dan bij bookmaker Circus en boost je live odds! 

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P