fbpx
€50 gratis weddenschap

350x je inleg | Ajax - PSV

Wow! Nederlandse bookmakers geven 350x je inzet op winst PSV of Ajax. Registreer bij 1 van de onderstaande bookmakers en profiteer direct!

350x JE INZET

Welke boost is het beste?

TotoBoost
De beste boost vind je bij bookmaker TOTO. Na aanmelding hoef je slechts €5 te storten en kun je vervolgens €1 inzetten. Is je weddenschap juist, pak je €100 winst zonder rondspeelvoorwaarde!

Circus Superodd
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. Je hoeft alleen je storting in te zetten voor opname. 

Jacks Odds Boost
Bij Jacks kun je kiezen tussen een odd van 50x of 100x je inzet. Bij een storting van €20 krijg je 50x je inzet, en bij een storting van €100 krijg je 100x je inzet. Je hoeft alleen je inzet 1x rond te spelen voor opname.

Unibet Odds Boost
Win €50 bij Unibet bij een inzet van €1 voor PSV of Ajax. Maak een storting van €5 en claim de Uniboost! Winsten kun je direct uitbetalen. 

Wie wint deze wedstrijd?

In de laatste 6 wedstrijden tussen Ajax en PSV won PSV 6 keer. De bookmakers geven PSV een quotering van 2.00. 

Als jij een slimme speler bent kies je voor winst PSV! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id ="68929"] [jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id ="68929"]

Enkele extra tips

Op zoek naar meer verhoogde quoteringen? Vergelijk ze hier allemaal! 

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P