fbpx
€50 gratis weddenschap

Wed op de Toto boost: 100x je inzet op het Nederlands Elftal

De Toto boost welkomstbonus biedt je de kans om je eerste inzet te verhogen naar een spectaculaire odd van 50 of zelfs 100! Meld je aan en profiteer van 100x je inzet Nederland TOTO op een EK-wedstrijd van het Nederlands Elftal. Denk jij dat Oranje zal winnen van Polen, Frankrijk en Oostenrijk? Boost de quotering van Nederland naar 100 en maak van jouw voorspellingen een grote winst!

Waar vind je de Toto boost?

De Toto boost is een speciale welkomstbonus van Toto, dat deel uitmaakt van de Nederlandse Loterij. Dit staatsbedrijf biedt veel mogelijkheden voor sportweddenschappen en is 100% betrouwbaar. Vooral tijdens het Europese kampioenschap is wedden op wedstrijden van het Nederlands Elftal erg populair. Met de verschillende promoties en bonussen, zoals de kans om 100x je inzet te winnen, kan wedden extra spannend en winstgevend zijn.

Op dit moment kun je gebruik maken van de volgende Toto boost als nieuwe speler:

1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de FA Cup! Kies jij voor winst van de City of toch United? Zet 1 euro in win 50 euro!

4 dagen geleden toegevoegd

100x je inzet: Hoe werkt het?

Als nieuwe speler van Toto krijg je de mogelijkheid om je inzet te vermenigvuldigen tot 100x. De wedstrijden van het Nederlands Elftal tijdens het EK worden door Toto geboost. Hierdoor krijg je een quotering van 100 als het Nederlands elftal wint. Met een maximale inzet van €1 kun je daardoor €100 winnen. Dit soort promoties maakt online wedden niet alleen spannend, maar ook potentieel winstgevend! 

Wat is een Odds Boost?

Aanbieders van sportweddenschappen bieden odds aan wanneer je geld inzet op wedstrijden. De odd bepaalt de potentiële winstuitbetaling en geeft ook de kans weer dat een gebeurtenis plaatsvindt. Bij een Odds Boost wordt de normale odd verhoogd, bijvoorbeeld naar 50x of zelfs 100x je inzet.

Een voorbeeld: Nederland speelt de eerste wedstrijd van het EK tegen Polen. De odd voor Nederland om de wedstrijd te winnen is 1.62, wat betekent dat er een grote kans is dat Nederland wint. De Toto boost verhoogt de quotering van Nederland van 1.62 naar 100! Hierdoor win je met een inzet van €1 niet €1,62, maar maar liefst €100.

Voorbeeld-totoboost-banner-100x-je-inleg

Waarom is de Toto boost beschikbaar op het Nederlands elftal?

Het grootste voetbalevenement van Europa begint op 14 juni: het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland. Nederland heeft dit jaar een selectie met veel kwaliteiten en voetballers van het hoogste niveau, zoals Virgil van Dijk en Frenkie de Jong. Heel Nederland kleurt weer Oranje en wil maar één ding: het jaar 1988 in Duitsland herhalen.

Dit was het gouden jaar waarin Nederland Europees Kampioen werd. Door de grote aandacht voor dit toernooi wordt er ook veel geld ingezet op Nederland. Veel nieuwe spelers registreren zich bij bookmakers zoals Toto. Voor hen is dit het ultieme moment om viral te gaan met een spectaculaire odds boost voor Nederland, waarvan spelers eenmalig kunnen profiteren.

Nederlandse bookmakers met 100x je inzet

Dankzij de legalisering van online gokken is Toto niet langer de enige aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Andere bookmakers hebben de Toto boost gevolgd door hun eigen varianten van de 100x je inzet promotie aan te bieden. Hierdoor kun je tot vijf keer vaker profiteren van deze welkomstaanbieding! Andere Nederlandse bookmakers die de promotie van 100x je inzet aanbieden zijn Jacks, Circus, Unibet en Betcity.

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

4 dagen geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

4 dagen geleden toegevoegd
156

UNIBET
50x JE INZET VOOR CITY – UNITED !

Uniboost: Wed €1 en win €50!

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

3 dagen geleden toegevoegd

Tips voor succesvolle Odds Boosts

Als je gebruik maakt van de Odds Boosts op deze pagina willen we je een aantal tips meegeven om je winstpotentie te vergrote: 

1. Vergelijk de odds bij andere bookmakers: De Odds Boosts zijn beschikbaar op een geselecteerde wedstrijd van het Nederlands elftal. Kies voor een makkelijke wedstrijd die Nederland waarschijnlijk wel zou winnen, en waar ze een lage odd voor krijgen. Je kunt beter inzetten op Nederland wint van Polen dan Nederland wint van Frankrijk.

2. Lees de voorwaarden goed door: De voorwaarden van de promotie verschillen per aanbieder. Bij de ene bookmaker zal je meer moeten storten dan bij de ander. Het grote voordeel is dat er bij geen enkele bookmaker rondspeelvereisten zijn op de winsten van je Odds Boost.

3. Verdeel je inzet op de Odds: Gebruik niet al je Odds Boosts op dezelfde wedstrijd maar spreid je kansen. Als de Odds Boosts bij 2 van de 5 bookmakers fout gaat, dan maak je even goed een mooie winst met de andere boosts. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P