Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

WIMBLEDON WEDDEN 2022

De derde en meest prestigieuze Grand Slam in het tennis is Wimbledon en vindt plaats in Londen, Engeland. Dit is het oudste tennistoernooi ter wereld en wordt op gras gespeeld. De titelhouders zijn Djokovic bij de heren en Barty bij de dames. Bookmakers pakken groots uit bij Wimbledon met oneindig veel mogelijkheden om op te wedden. 

Wanneer: 27 juni 2022 – 10 juli 2022
Locatie:Londen, Engeland
Ondergrond: gras
Eerste editie: 1877
Laatste winnaars:Djokovic (heren), Barty (dames)
Vaakst gewonnen:Federer, 8 (heren), Navrátilová, 9 (dames)

Wedden op Wimbledon winnaar 2022​

Het is mogelijk om in te zetten op wie jij denkt dat Wimbledon 2022 zal winnen. Bij de heren heeft Djokivic al drie keer op rij gewonnen, ook voor deze editie is hij de grote favoriet. Of zal er dit keer een andere grote speler opstaan? Nadal, Medvedev en Berretini azen ook op de felbegeerde titel. Of ga je voor een outsider als Thiem of Zverev? Aangezien Wimbledon op gras wordt gespeeld is het belangrijk om de (kleinere) toernooien op gras voorafgaand aan Wimbledon in de gaten te houden. Hierdoor ben je op de hoogte van de vorm van de spelers en kan je voor jezelf een afweging maken wie hoge ogen zal gaan gooien in Londen.

Beste bookmakers voor wedden op Wimbledon

We hebben een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal inzetten op Wimbledon, hierdoor weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties om leuke weddenschappen te plaatsen op Wimbledon.

BookmakerFree bet
Jack's Casino & Sports€50 free bets bij €20 stortingGa naar Jack's
bet365€100 free bets bij €100 stortingGa naar bet365
Unibet€40 free bets bij €10 stortingGa naar Unibet

Wedden op tennis

Als je wilt gaan wedden op tennis is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Wat zijn de belangrijkste toernooien en spelers en welke weddenschappen worden er door bookmakers aangeboden? We hebben in het artikel wedden op tennis alles uitgelegd zodat je de kans om winnende weddenschappen te zetten vergroot!

Livestream Wimbledon

Sommige bookmakers bieden ook live streams aan van de wedstrijden in de Wimbledon. Je kan dan dus de wedstrijd kijken en live inzetten. Dit kan erg van pas komen om winnende live weddenschappen af te sluiten. 

Prijzengeld Wimbledon 2022

Zoals bij alle Grand Slams staat er naast de sportieve eer ook een groot pakket aan prijzengeld tegenover winst op Wimbledon. In 2021 verdiende de winnaar Novak Djokovic maar liest 1.7 miljoen pond met zijn winst in de finale tegen Berretini. De verliezend finalist Berretni kreeg alsnog 900.000 pond. Het totale prijzengeld van Wimbledon (in euro’s) zag er in 2021 als volgt uit:

Winnaar          €2.000.000
Tweede          €1.000.000
Halve finale    €550.000
Kwartfinale     €350.000
4e ronde         €210.000
3e ronde         €135.000
2e ronde         €88.000
1e ronde          €56.000

Veelgestelde vragen

Wanneer is de Wimbledon 2022?

Van 27 juni tot 10 juli 2022.

Kan ik met een bonus inzetten op de Wimbledon?
Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo