fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Wimbledon 2023

De derde en meest prestigieuze Grand Slam in het tennis is Wimbledon en vindt plaats in Londen, Engeland. Dit is het oudste tennistoernooi ter wereld en wordt op gras gespeeld. De titelhouders zijn Djokovic bij de heren en Rybakinabij de dames. Bookmakers pakken groots uit bij Wimbledon met oneindig veel mogelijkheden om op te wedden. 

Beste bookmakers voor wedden op Wimbledon

Als je wilt wedden op dit geweldige tennistoernooi, check dan zeker deze bookmakers en hun bonussen. Deze bookmakers zijn door ons het best beoordeeld op basis van vele factoren. Bookmakers zijn erg blij met Wimbledon vanwege het feit dat er zoveel wedstrijden zijn. Ze bieden dan ook erg veel verschillende soorten weddenschappen aan. Wij hebben de beste bookmakers uitgezocht waar je je tenniswedenschappen kan plaatsen en ook nog eens een goede bonus kan pakken!

BetFans beoordeling

JACKS.NL

  Free bets van 60 euro
  Perfect sportaanbod
  Regelmatige promoties
  Vertrouwde lay-out

Welkomstbonus

€60 free bets

BetFans beoordeling

Circus

  Keuze uit verschillende bonussen
  Veel promoties
  Circus VIP Club
  Elke maand gratis giftbox

Welkomstbonus

€250 free bets
Superodd van x50
100 free spins

BetFans beoordeling

LiveScore Bet

€50 free spins
 Dagelijks odds boosts
 Gratis Squads deelname
Leaderboards met veel cash

 

Welkomstbonus

€50 free spins

JACKS.NL

  Regelmatig promoties
  Vertrouwde lay-out
  Veel sportmogelijkheden

Welkomstbonus

€60 FREE BETS

Circus

  Circus VIP Club
  Verschillende bonussen
  100 free spins

Welkomstbonus

€250 FREE BET

Lees review

LiveScore Bet

  €50 free spins na €5 inzet
  Dagelijks odds boosts
  Leaderboards

Welkomstbonus

€50 FREE SPINS

Wedden op Wimbledon

Voordat we dieper ingaan op de details, laten we eerst een algemeen overzicht geven van het wedden op Wimbledon en tennis in het algemeen. Hier zijn enkele belangrijke punten die je moet begrijpen:

 1. Verschillende weddenschapsopties: Bij tenniswedden zijn er verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen, zoals het voorspellen van de winnaar van een enkele wedstrijd, het voorspellen van de winnaar van een toernooi, het voorspellen van het aantal sets in een wedstrijd, en nog veel meer.

 2. Inzetten op spelersprestaties: Naast het wedden op wedstrijden kun je ook inzetten op de prestaties van individuele spelers, zoals het voorspellen van het aantal aces dat een speler zal slaan, het aantal games dat een speler zal winnen, enzovoort.

 3. Live weddenschappen: Een opwindende optie bij het wedden op tennis is live wedden, waarbij je tijdens de wedstrijd kunt inzetten op verschillende aspecten, zoals wie de volgende game zal winnen of wie de volgende set zal winnen. Dit stelt je in staat om je strategie aan te passen op basis van de lopende wedstrijd.

Livestream Wimbledon

Sommige bookmakers bieden ook live streams aan van de wedstrijden in de Wimbledon. Je kan dan dus de wedstrijd kijken en live inzetten. Dit kan erg van pas komen om winnende live weddenschappen af te sluiten. Check alle bookmakers die je hierboven ziet.

Wedstrategie bij wedden op Wimbledon

 1. Bestudeer spelersstatistieken: Voordat je een weddenschap plaatst, is het essentieel om de statistieken en prestaties van de spelers grondig te bestuderen. Bekijk hun vorige resultaten, hun prestaties op verschillende ondergronden en hun hoofd-tot-hoofd confrontaties met andere spelers. Deze informatie zal je helpen om betere voorspellingen te doen.

 2. Volg tennisexperts: Een andere waardevolle bron van informatie zijn tennisexperts en insiders. Volg de analyses en voorspellingen van experts in de tenniswereld, lees tennisforums en volg betrouwbare bronnen op sociale media. Hun inzichten kunnen je helpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

 3. Stel een budget in: Voordat je begint met wedden, is het essentieel om een budget vast te stellen dat je bereid bent te besteden. Dit budget moet een bedrag zijn dat je kunt missen zonder in financiële problemen te komen. Houd je strikt aan dit budget en overschrijd het niet, zelfs niet als je verleidelijke kansen ziet.

Soorten weddenschappen bij wedden op Wimbledon

1. Wedden op de winnaar

Een van de meest voorkomende en eenvoudige vormen van tennisweddenschappen is het wedden op de winnaar van een wedstrijd. Hierbij plaats je een inzet op de speler die volgens jou de wedstrijd zal winnen. Deze weddenschap kan worden geplaatst voor individuele wedstrijden, zoals een enkele wedstrijd in een toernooi, of voor het voorspellen van de uiteindelijke kampioen van een toernooi.

2. Setweddenschappen

Setweddenschappen focussen zich op het voorspellen van het aantal sets dat een speler wint in een wedstrijd. Je kunt bijvoorbeeld wedden op het aantal sets dat een speler wint met een bepaald verschil, zoals 2-0 of 2-1. Deze weddenschappen bieden meer mogelijkheden om je kennis van spelers en hun vorm te benutten.

3. Handicapweddenschappen

Handicapweddenschappen zijn een interessante optie als je een gelijkmatige wedstrijd aantrekkelijker wilt maken of als je wilt wedden op een duidelijke underdog. Bij handicapweddenschappen krijgt een speler een virtuele voorsprong (pluspunt) of achterstand (minpunt) voordat de wedstrijd begint. Je wedt dan op de speler die volgens jou, rekening houdend met de handicap, zal winnen.

4. Wedden op games

Bij deze weddenschappen gaat het erom het totale aantal games dat in een wedstrijd wordt gespeeld te voorspellen. Je kunt bijvoorbeeld wedden of het totale aantal games over of onder een bepaald aantal zal zijn. Deze weddenschappen kunnen spannend zijn, vooral als je verwacht dat een wedstrijd erg competitief zal zijn.

5. Live weddenschappen

Live weddenschappen stellen je in staat om in te zetten terwijl een wedstrijd aan de gang is. Dit biedt een unieke mogelijkheid om de dynamiek van de wedstrijd te volgen en je weddenschappen aan te passen op basis van de prestaties van de spelers. Live weddenschappen voegen een extra laag opwinding en interactie toe aan je wedervaring.

6. Wedden op de eerste set

Deze weddenschap draait om het voorspellen van de winnaar van de eerste set in een wedstrijd. Het kan interessant zijn om te wedden op een speler die bekend staat om een sterke start of om juist in te zetten op een comeback van een speler die langzaam op gang komt.

7. Totalen weddenschappen

Bij totalen (totals) weddenschappen gaat het erom te voorspellen of het totale aantal games of sets in een wedstrijd over of onder een bepaalde drempel zal zijn. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je wedt op meer dan 20,5 games in een wedstrijd of minder dan 2,5 sets.

8. Wedden op specifieke gebeurtenissen

Sommige bookmakers bieden ook de mogelijkheid om te wedden op specifieke gebeurtenissen tijdens een wedstrijd, zoals het aantal aces dat een speler slaat, het aantal dubbele fouten, het aantal breakpoints dat wordt benut, of zelfs het aantal games dat in een tiebreak eindigt. Dit type weddenschap voegt een extra dimensie van spanning toe aan het wedden op tennis.

Tips voor het maximaliseren van je winstkansen

Naast het analyseren van spelersprestaties en het volgen van tennisexperts, zijn er enkele algemene tips die je kunt volgen om je winstkansen te vergroten bij het wedden op Wimbledon 2023. Hier zijn enkele belangrijke tips:

 1. Onderzoek grondig: Voordat je een weddenschap plaatst, doe grondig onderzoek naar de spelers, hun recente prestaties, blessures, onderlinge geschiedenis en andere relevante factoren. Hoe meer informatie je hebt, hoe beter je in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen.

 2. Beheer je bankroll: Het beheren van je bankroll is essentieel bij het wedden op sport. Stel een budget in voor je weddenschappen en houd je hieraan. Plaats geen weddenschappen met geld dat je niet kunt missen en vermijd overmatig inzetten.

 3. Kies de juiste weddenschappen: Er zijn verschillende weddenschapsopties beschikbaar bij Roland Garros. Kies de weddenschappen waar je het meest vertrouwen in hebt en waar je de meeste waarde in ziet. Dit kan variëren van het voorspellen van de winnaar van een specifieke wedstrijd tot het plaatsen van weddenschappen op setuitslagen, totaal aantal games en meer. Kies weddenschappen waar je een goed begrip van hebt en waar je denkt dat je een voordeel kunt behalen.

 4. Maak gebruik van live wedden: Live wedden, ook wel bekend als in-play wedden, stelt je in staat om tijdens de wedstrijd weddenschappen te plaatsen. Dit kan voordelen bieden, omdat je de spelers in actie kunt zien en hun prestaties kunt beoordelen voordat je een weddenschap plaatst. Live wedden stelt je ook in staat om in te spelen op veranderende omstandigheden en kansen tijdens de wedstrijd.

 5. Blijf op de hoogte van het nieuws: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom Roland Garros en de deelnemende spelers. Blessures, vormveranderingen en andere factoren kunnen van invloed zijn op de uitkomst van een wedstrijd. Door op de hoogte te blijven, kun je snel reageren en je weddenschappen aanpassen indien nodig.
 6. Houd emoties onder controle: Bij het wedden op sport is het belangrijk om emoties onder controle te houden. Laat je niet leiden door favoritisme of persoonlijke voorkeuren. Maak beslissingen op basis van logica, analyse en de beschikbare informatie. Emoties kunnen leiden tot impulsieve beslissingen en kunnen je winstkansen negatief beïnvloeden.
 7. Maak gebruik van bonussen en promoties: Misschien wel de belangrijkste tip voor echte BetFans bezoekers. Veel online weddenschapsplatforms bieden bonussen en promoties aan. Maak gebruik van deze aanbiedingen om je winstkansen te vergroten. Lees de voorwaarden zorgvuldig door en maak verstandig gebruik van de beschikbare bonussen. Check onze BetFans Deals hier voor de nieuwste promoties.
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P