ROLAND GARROS WEDDEN 2022

De tweede Grand Slam van het jaar vindt plaats in Parijs, Frankrijk. De ‘French Open’ wordt gespeeld op gravel en heeft elk jaar een sterk deelnemersveld. Grote namen als Nadal, Djokovic en Barty zullen er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten.

Wanneer: 22 mei 2022 – 5 juni 2022
Locatie: Parijs, Frankrijk
Ondergrond: gravel
Eerste editie: 1891
Laatste winnaars:Djokovic (heren), Krejčíková(dames)
Vaakst gewonnen:Nadal, 13 (heren), Evert, 7 (dames)

Wedden op Roland Garros winnaar 2022​

Het tweede grote tennistoernooi van het jaar is de French Open, oftwel Roland Garros. Djokovic zal proberen zijn titel te verdedigen en hij zal dan ook weer de grote favoriet zijn voor de winst. De concurrentie moet echter niet onderschat worden, want ook Nadal, Tsitsipás en Thiem zullen graag willen laten zien dat ze de beste zijn. Het toernooi wordt op gravel gehouden dus het is verstandig om te kijken wat de spelers eerder dit seizoen hebben bereikt op gravel. Hierdoor kan je een inschatting maken van de kwaliteiten van de spelers en kan je jouw weddenschappen met meer kennis plaatsen. Tijdens een toernooi zijn er altijd verrassingen, dus wie weet pakt jouw weddenschap op een lager genoteerde speler wel goed uit!

Beste bookmakers voor wedden op Roland Garros

We hebben een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal inzetten op Roland Garros, hierdoor weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties om leuke weddenschappen te plaatsen op de Roland Garros.

BookmakerFree bet
Jack's Casino & Sports€50 free bets bij €20 stortingGa naar Jack's
bet365€100 free bets bij €100 stortingGa naar bet365
Unibet€40 free bets bij €10 stortingGa naar Unibet

Wedden op tennis

Als je wilt gaan wedden op tennis is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Wat zijn de belangrijkste toernooien en spelers en welke weddenschappen worden er door bookmakers aangeboden? We hebben in het artikel wedden op tennis alles uitgelegd zodat je de kans om winnende weddenschappen te zetten vergroot!

Livestream Roland Garros

Sommige bookmakers bieden ook live streams aan van de wedstrijden op Roland Garros. Je kan dan dus de wedstrijd kijken en live inzetten. Dit kan erg van pas komen om winnende live weddenschappen af te sluiten. 

Prijzengeld Roland Garros 2022

Zoals bij alle Grand Slams staat er naast de sportieve eer ook een groot pakket aan prijzengeld tegenover winst op Roland Garros. In 2021 mocht de winnaar Novak Djokovic maar liest 1.4 miljoen euro bijschrijven op zijn rekening. De verliezend finalist Tsitsipás kreeg alsnog €750.000 om de pijn van zijn verlies in de finale te verzachten. Spelers die in de eerste ronde worden uitgeschakeld krijgen alsnog €60.000 uitgekeerd. De totale prijzenpot van Roland Garros ziet er zo uit:

Winnaar          €1.400.000
Tweede           €750.000
Halve finale    €375.000
Kwartfinale     €255.000
4e ronde         €170.000
3e ronde         €113.000
2e ronde         €84.000
1e ronde          €60.000

Veelgestelde vragen

Van 22 mei 2022 tot 5 juni 2022.

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
Accept
BetFans
Logo