fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Roland Garros 2024

De tweede Grand Slam van het jaar vindt plaats in Parijs, Frankrijk. De ‘French Open’ wordt gespeeld op gravel en heeft elk jaar een sterk deelnemersveld. Grote namen als Djokovic, Alcaraz en Świątek zullen er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten. Wil je wedden op Roland Garros 2024? Check dan hier de beste bookmakers en bonussen!

Wanneer: 20 mei 2024 – 9 juni 2024
Locatie: Parijs, Frankrijk
Ondergrond: gravel
Eerste editie: 1891
Laatste winnaars: Djokovic (heren), Świątek (dames)
Vaakst gewonnen: Nadal – 14 (heren), Evert – 7 (dames)

Beste bookmakers voor wedden op Roland Garros 2024

We hebben een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal inzetten op Roland Garros 2023 , hierdoor weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties om leuke weddenschappen te plaatsen op Roland Garros.

Casino Toto Logo
BetFans beoordeling
TOTO

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
LeoVegas logo
BetFans beoordeling
LeoVegas

Welkomstbonus

Wed €50 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
LiveScoreBet

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
bet365

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
JACKS.NL
Welkomstbonus
€100 free bet
TOTO

Speel €10 en krijg €50

Hoge "Lekker man" boosts

De beste Eredivisie odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LeoVegas

Welkomstbonus van €50

Speel gratis LeoKing

Eredivisie profit boosts

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LIVESCOREBET

Speel €10 en krijg €50

Gratis Squads game

Wekelijks free bets

Welkomstbonus

€50 FREE BET
bet365

Speel €10 en krijg €50

Vroege uitbetaling bij 2-0

De beste combo odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

JACKS.NL

Free bet tot €100

Jack's Specials Odds

Vertrouwde lay-out

Welkomstbonus

€100 FREE BET

Inhoud

De magie van Roland Garros

Roland Garros is een tennistoernooi dat jaarlijks plaatsvindt op de iconische gravelbanen van Stade Roland Garros in Parijs. Het is een van de meest prestigieuze en geliefde evenementen in de tenniswereld. Wat maakt Roland Garros zo speciaal en waarom trekt het zoveel tennisfans van over de hele wereld aan?

Het toernooi, dat genoemd is naar de Franse luchtvaartpionier Roland Garros, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1891. Het is een van de vier Grand Slam-toernooien, samen met de Australian Open, Wimbledon en de US Open. Wat Roland Garros onderscheidt van de andere Grand Slam-toernooien is de ondergrond waarop het gespeeld wordt: gravel.

Gravelbanen bieden een unieke uitdaging voor spelers vanwege de langzame en stuiterende aard van het oppervlak. Dit heeft een grote invloed op de speelstijl en tactieken van de spelers. Het vereist geduld, uithoudingsvermogen en een goed vermogen om te bewegen op het gravel. Het toernooi staat bekend om epische en lange rally’s, spectaculaire glijpartijen en strategische manoeuvres.

Maar Roland Garros is meer dan alleen tennis. Het heeft een bijzondere sfeer en ambiance die het evenement een uniek karakter geven. De stad Parijs is de perfecte gastheer met zijn prachtige architectuur, romantische sfeer en levendige cultuur. De Franse keuken en gastvrijheid dragen bij aan de algehele ervaring voor zowel spelers als toeschouwers.

Voor tennisfans over de hele wereld is Roland Garros een hoogtepunt op de kalender. Het is een kans om getuige te zijn van de groten der aarde die op het gravel strijden om de felbegeerde titel. De opwinding, het drama en de passie die het toernooi met zich meebrengt, maken het een must-see evenement voor zowel doorgewinterde tennisliefhebbers als casual kijkers.

Of je nu op zoek bent naar sensationele wedstrijden, de opkomst van nieuwe sterren of het juichen voor je favoriete speler, Roland Garros biedt het allemaal. Het is een spektakel dat je niet mag missen en dat elke tennisfan in zijn hart raakt. Bereid je voor om betoverd te worden door de magie van Roland Garros en laat je meeslepen in het adembenemende spel en de onvergetelijke momenten die dit toernooi te bieden heeft.

Roland Garros wedden

Wedden op Roland Garros

Roland Garros is niet alleen een belangrijk tennistoernooi, maar ook een populaire gelegenheid voor sportweddenschappen. In dit gedeelte bieden we een overzicht van de verschillende weddenschapsopties, geven we uitleg over de weddenschapsterminologie en bespreken we enkele populaire weddenschappen bij Roland Garros.

Uitleg van de verschillende weddenschapsopties

Bij Roland Garros, en tennis in het algemeen, zijn er verschillende weddenschapsopties beschikbaar, afhankelijk van je voorkeur en kennis van het spel. Hier zijn enkele veelvoorkomende weddenschapstypes die je kunt overwegen:

 1. Wedden op de winnaar: Dit is de meest traditionele en eenvoudige vorm van weddenschap, waarbij je voorspelt welke speler het toernooi zal winnen. Je plaatst je weddenschap op de speler die volgens jou de beste kans heeft om de titel te veroveren.

 2. Setweddenschappen: Bij deze weddenschap voorspel je het aantal sets dat in een wedstrijd wordt gespeeld. Je kunt wedden op het exacte aantal sets of een over/under-weddenschap plaatsen op een vooraf bepaald aantal sets.

 3. Wedden op de handicap: In sommige gevallen kan er een duidelijke favoriet zijn in een wedstrijd. Om de kansen gelijk te trekken, bieden bookmakers handicaps aan. Je kunt wedden op een speler met een handicapvoorsprong of -achterstand, afhankelijk van de kansen.

 4. Totale games: Bij deze weddenschap voorspel je het totale aantal games dat in een wedstrijd wordt gespeeld. Je kunt wedden op een over/under-weddenschap op een bepaald aantal games dat door beide spelers wordt gespeeld.

Weddenschapsterminologie

Bij het wedden op Roland Garros is het belangrijk om de gebruikte terminologie te begrijpen. Hier zijn enkele veelvoorkomende termen die je tegen kunt komen:

 1. Quotering: De quotering of odds geeft de kans weer dat een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Hoe lager de quote, hoe groter de kans volgens de bookmaker.

 2. Inzet: Dit is het bedrag dat je bereid bent te wedden op een bepaalde weddenschap.

 3. Favoriet: De speler die volgens de bookmaker de grootste kans heeft om te winnen, wordt beschouwd als de favoriet.

 4. Outsider: De speler met de kleinste kans om te winnen, wordt beschouwd als de outsider.

Populaire weddenschappen bij Roland Garros

Bij Roland Garros zijn er enkele weddenschappen die bijzonder populair zijn onder gokkers. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Matchwinnaar: Het voorspellen van de winnaar van een specifieke wedstrijd is een veelvoorkomende en populaire weddenschap bij Roland Garros.
  2. Toernooiwinnaar: Gokkers hebben de mogelijkheid om te wedden op de algemene winnaar van het Roland Garros-toernooi. Dit is een spannende weddenschap waarbij je probeert te voorspellen welke speler het hele toernooi zal winnen.
  3. Setwinst: Je kunt ook wedden op welke speler een specifieke set zal winnen. Dit voegt een extra element van spanning toe aan de wedstrijd, omdat je kunt wedden op de individuele sets en niet alleen op het eindresultaat.
  4. Wedden op het aantal games: Een andere populaire weddenschap is het voorspellen van het totale aantal games dat in een wedstrijd wordt gespeeld. Dit is vooral interessant als je verwacht dat de wedstrijd zeer competitief zal zijn en mogelijk over meerdere sets zal gaan.
  5. Wedden op de duur van de wedstrijd: Sommige bookmakers bieden ook weddenschappen aan op de duur van een wedstrijd. Je kunt voorspellen of een wedstrijd kort zal zijn en slechts enkele sets zal duren, of dat het een langdurige strijd zal worden die mogelijk over vijf sets gaat.

Het is belangrijk om te onthouden dat er geen zekere manier is om altijd te winnen bij weddenschappen op Roland Garros. Sportwedden blijft grotendeels gebaseerd op geluk en onvoorspelbaarheid. Het is verstandig om je weddenschappen verstandig te plaatsen, je bankroll te beheren en alleen te wedden met geld dat je bereid bent te verliezen.

Roland Garros wedden

Tips voor het maximaliseren van je winstkansen

Het wedden op sportevenementen, waaronder tennis, vereist een grondige analyse van spelersprestaties en vorm. Door de juiste informatie en strategieën toe te passen, kun je je winstkansen vergroten. In dit gedeelte bespreken we enkele belangrijke aspecten die je moet overwegen bij het analyseren van spelersprestaties en vorm, zoals kennis van verschillende ondergronden, het volgen van tennisexperts en insiders, en algemene tips voor het maximaliseren van je winstkansen.

Kennis van de verschillende ondergronden en hun invloed

Een van de eerste aspecten waar je rekening mee moet houden bij het analyseren van spelersprestaties is de ondergrond waarop de wedstrijd wordt gespeeld. Tennis wordt gespeeld op verschillende ondergronden, zoals gravel, gras en hardcourt. Elke ondergrond heeft zijn eigen kenmerken en beïnvloedt de speelstijl van spelers op verschillende manieren.

 

 • Gravel: Gravelbanen zijn langzamer en bieden meer grip, waardoor spelers meer tijd hebben om de bal te bereiken. Spelers met een sterke verdediging en uithoudingsvermogen presteren vaak goed op gravelbanen.

 • Gras: Grasbanen zijn sneller en zorgen voor een lager stuiteren van de bal. Spelers met een sterke service en aanvallende speelstijl kunnen hier vaak profiteren. Het is belangrijk om rekening te houden met spelers die goed presteren op gras, omdat ze mogelijk een voordeel hebben ten opzichte van andere spelers.

 • Hardcourt: Hardcourtbanen bieden een medium snelheid en stuiteren van de bal. Veel toernooien, waaronder Roland Garros, worden op hardcourt gespeeld. Het is belangrijk om te kijken naar de prestaties van spelers op deze ondergrond, omdat ze zich hier vaak comfortabel voelen.

Door kennis te hebben van de verschillende ondergronden en hoe spelers presteren op elk type ondergrond, kun je beter voorspellen hoe ze zullen presteren tijdens het toernooi. Het is belangrijk om statistieken en resultaten van spelers op specifieke ondergronden te analyseren om een beter beeld te krijgen van hun sterke en zwakke punten.

Het volgen van tennisexperts en insiders

Naast het analyseren van statistieken en resultaten, kan het volgen van tennisexperts en insiders je waardevolle inzichten geven. Deze experts hebben vaak uitgebreide kennis en ervaring in de tenniswereld en kunnen waardevolle informatie verstrekken over spelersprestaties, blessures, mentale gesteldheid en andere belangrijke factoren die van invloed kunnen zijn op de uitkomst van een wedstrijd.

Tennisexperts delen hun analyses en voorspellingen vaak via verschillende kanalen, zoals sportwebsites, social media en nieuwspublicaties. Door hun inzichten te volgen, kun je profiteren van hun expertise en een beter begrip krijgen van de spelers en de mogelijke uitkomsten van wedstrijden. Hier zijn enkele tips om het volgen van tennisexperts en insiders effectief te benutten:

 1. Identificeer betrouwbare bronnen: Er zijn talloze tennisexperts en insiders die informatie delen, maar het is belangrijk om betrouwbare bronnen te identificeren. Zoek naar experts met een goede staat van dienst en die bekend staan om hun nauwkeurige voorspellingen en analyses.

 2. Diversifieer je bronnen: Volg niet alleen één tennisexpert, maar diversifieer je bronnen. Verschillende experts kunnen verschillende inzichten en perspectieven bieden, waardoor je een breder beeld krijgt van de situatie. Dit stelt je in staat om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van verschillende meningen en analyses.

 3. Analyseer de redenering en argumentatie: Lees niet alleen de voorspellingen van experts, maar probeer ook de redenering en argumentatie erachter te begrijpen. Dit stelt je in staat om kritisch na te denken over de informatie en te beoordelen of het relevant is voor je eigen weddenschappen. Let op trends, statistieken en andere belangrijke factoren die worden genoemd.

 4. Houd rekening met de context: Houd altijd rekening met de context van de voorspellingen en analyses. Factoren zoals blessures, mentale gesteldheid en recente prestaties kunnen van invloed zijn op de uitkomst van een wedstrijd. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze factoren en neem ze mee in je overwegingen.

Het volgen van tennisexperts en insiders kan je waardevolle inzichten en informatie geven, maar het is belangrijk om te onthouden dat hun voorspellingen geen garantie zijn voor succesvolle weddenschappen. Gebruik hun analyses als aanvulling op je eigen onderzoek en analyseer zorgvuldig alle beschikbare informatie voordat je een weddenschap plaatst.

Tips voor het maximaliseren van je winstkansen

Naast het analyseren van spelersprestaties en het volgen van tennisexperts, zijn er enkele algemene tips die je kunt volgen om je winstkansen te vergroten bij het wedden op Roland Garros. Hier zijn enkele belangrijke tips:

 1. Onderzoek grondig: Voordat je een weddenschap plaatst, doe grondig onderzoek naar de spelers, hun recente prestaties, blessures, onderlinge geschiedenis en andere relevante factoren. Hoe meer informatie je hebt, hoe beter je in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen.

 2. Beheer je bankroll: Het beheren van je bankroll is essentieel bij het wedden op sport. Stel een budget in voor je weddenschappen en houd je hieraan. Plaats geen weddenschappen met geld dat je niet kunt missen en vermijd overmatig inzetten.

 3. Kies de juiste weddenschappen: Er zijn verschillende weddenschapsopties beschikbaar bij Roland Garros. Kies de weddenschappen waar je het meest vertrouwen in hebt en waar je de meeste waarde in ziet. Dit kan variëren van het voorspellen van de winnaar van een specifieke wedstrijd tot het plaatsen van weddenschappen op setuitslagen, totaal aantal games en meer. Kies weddenschappen waar je een goed begrip van hebt en waar je denkt dat je een voordeel kunt behalen.

 4. Maak gebruik van live wedden: Live wedden, ook wel bekend als in-play wedden, stelt je in staat om tijdens de wedstrijd weddenschappen te plaatsen. Dit kan voordelen bieden, omdat je de spelers in actie kunt zien en hun prestaties kunt beoordelen voordat je een weddenschap plaatst. Live wedden stelt je ook in staat om in te spelen op veranderende omstandigheden en kansen tijdens de wedstrijd.

 5. Blijf op de hoogte van het nieuws: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom Roland Garros en de deelnemende spelers. Blessures, vormveranderingen en andere factoren kunnen van invloed zijn op de uitkomst van een wedstrijd. Door op de hoogte te blijven, kun je snel reageren en je weddenschappen aanpassen indien nodig.
 6. Houd emoties onder controle: Bij het wedden op sport is het belangrijk om emoties onder controle te houden. Laat je niet leiden door favoritisme of persoonlijke voorkeuren. Maak beslissingen op basis van logica, analyse en de beschikbare informatie. Emoties kunnen leiden tot impulsieve beslissingen en kunnen je winstkansen negatief beïnvloeden.
 7. Maak gebruik van bonussen en promoties: Misschien wel de belangrijkste tip voor echte BetFans bezoekers. Veel online weddenschapsplatforms bieden bonussen en promoties aan. Maak gebruik van deze aanbiedingen om je winstkansen te vergroten. Lees de voorwaarden zorgvuldig door en maak verstandig gebruik van de beschikbare bonussen. Check onze BetFans Deals hier voor de nieuwste promoties.

Het analyseren van spelersprestaties, het volgen van tennisexperts en het toepassen van de juiste strategieën kunnen je helpen om je winstkansen te maximaliseren bij het wedden op Roland Garros. Vergeet niet dat sportweddenschappen altijd een vorm van gokken zijn en dat er geen garantie is op winst. Gok verantwoordelijk en geniet van het spannende tennisactie tijdens Roland Garros.

Het beheren van je bankroll en inzetten op de juiste momenten

Een cruciaal aspect van succesvol wedden op Roland Garros is het beheren van je bankroll, oftewel het budget dat je hebt toegewezen voor het plaatsen van weddenschappen. Het verstandig omgaan met je geld en het maken van doordachte inzetten kan het verschil maken tussen winst en verlies. Hier zijn enkele tips om je bankroll effectief te beheren en op de juiste momenten in te zetten.

 • Stel een budget in: Voordat je begint met wedden, is het belangrijk om een duidelijk budget vast te stellen. Bepaal hoeveel geld je kunt missen voor weddenschappen en zorg ervoor dat je binnen dit budget blijft. Wedden met geld dat je niet kunt missen, kan leiden tot financiële problemen en onnodige stress.

 • Gebruik de juiste inzetstrategie: Er zijn verschillende inzetstrategieën die je kunt gebruiken om je weddenschappen te beheren. Een populaire strategie is de “fixed wager” strategie, waarbij je een vast bedrag per weddenschap inzet. Een andere strategie is de “percentage wager” strategie, waarbij je een percentage van je bankroll inzet. Kies een strategie die bij je past en houd je eraan.

 • Verdeel je bankroll verstandig: In plaats van al je geld op één wedstrijd of evenement in te zetten, is het verstandig om je bankroll te verdelen over meerdere weddenschappen. Dit verkleint het risico van grote verliezen en vergroot de kans op winst op de lange termijn. Verdeel je bankroll op een manier die je comfortabel vindt en waarbij je rekening houdt met de kansen en risico’s van elke weddenschap.

 • Let op de odds: De odds, oftewel de quoteringen, geven aan hoeveel je kunt winnen met een bepaalde weddenschap. Het is belangrijk om de odds te begrijpen en te analyseren voordat je een weddenschap plaatst. Wedden op favorieten kan lagere odds opleveren, maar het risico op verlies is mogelijk kleiner. Aan de andere kant kunnen weddenschappen op underdogs hogere odds hebben, maar het risico is groter. Zorg ervoor dat je een goede balans vindt tussen risico en potentiële winst.

 • Profiteer van bonussen en promoties: Veel bookmakers bieden bonussen en promoties aan voor nieuwe en bestaande klanten. Maak gebruik van deze aanbiedingen om extra waarde te krijgen voor je inzetten. Lees de voorwaarden van de bonussen zorgvuldig door en zorg ervoor dat je aan de vereisten voldoet voordat je ze claimt. Blijf op de hoogte van speciale promoties rondom Roland Garros en maak er optimaal gebruik van.

 • Houd emoties onder controle: Emoties kunnen een negatieve invloed hebben op je besluitvorming bij het wedden. Laat je niet leiden door impulsieve beslissingen of de drang om verliezen snel goed te maken. Blijf gefocust en rationeel bij het beheren van je bankroll. Maak beslissingen op basis van feiten, statistieken en een grondige analyse van de wedstrijden en spelersprestaties.

 • Pas verstandig wedden toe: Het maximaliseren van je winstkansen gaat niet alleen over het plaatsen van weddenschappen, maar ook over het slim beheren van je inzetten. Overweeg het toepassen van strategieën zoals value betting, waarbij je op zoek gaat naar weddenschappen waarvan je denkt dat de kansen hoger zijn dan de bookmakers aangeven. Zoek naar weddenschappen waarbij je denkt dat de bookmaker een fout heeft gemaakt in de beoordeling van de odds. Deze benadering kan op de lange termijn winstgevend zijn.

Kanshebbers Roland Garros 2024

Ben je benieuwd wie de kanshebbers en favorieten zijn voor Roland Garros 2024? Check dan hier ons complete artikel!

Livestream Roland Garros 2024

Bookmakers bieden vaak livestreams aan voor geregistreerde gebruikers, waardoor je de spannende wedstrijden van dichtbij kunt volgen. Zie hoe je favoriete spelers strijden op het gravel, ervaar de emotie en adrenaline terwijl de bal over het net vliegt. Of je nu wilt wedden op Djokovic, Alcaraz of nieuwe talenten, de livestreams stellen je in staat om alles live te volgen en je weddenschappen strategisch te plaatsen.

Een van de bookmakers waar je Roland Garros gratis live kan kijken is bet365. Maak dus snel je account aan, profiteer van de welkomstbonus en geniet van de actie in Parijs.

Roland Garros wedden

Prijzengeld Roland Garros 2024

Zoals bij alle Grand Slams staat er naast de sportieve eer ook een groot pakket aan prijzengeld tegenover winst op Roland Garros. In totaal is het prijzengeld meer dan 53 miljoen euro! Lees hier alles over het prijzengeld van Roland Garros.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P