VOORSPEL EN WIN EEN OFFICIEEL VOETBALSHIRT

Wed op PSV
Feyenood logo

Maximaal 1 voorspelling per persoon!
Wanneer niemand het juiste antwoord opgeeft, ontvangt degene die er het dichtste bij zit.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Voospel en Win actie ("actie") op de website BetFans.nl. Bij deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande voowaarden.

  1. Deelname is alleen toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en woonachtig in Nederland. 
  2. Er mag 1 voorspelling per speler worden ingevuld. Bij meerdere deelnames zijn alle deelnames ongeldig.
  3. BetFans is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden  gedurende de looptijd te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actiete staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat wij daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. 
  4. De deelnemer geeft toestemming tot verwerking van zijn e-mailadres in ons gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld in lijn met alle wetgeving. Deelnemer kan altijd zijn e-mailadres uitschrijven uit het bestand. 
  5. BetFans is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de  voorwaarden handelen dan wel het verloop van de actie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
  6. Winnaars krijgen persoonlijk bericht op het door hun aangegeven e-mailadres. Wanneer winnaars hun prijs niet tijdig opeisen zal deze vervallen.
  7. Prijzen zijn niet in te wisselen of overdraagbaar.
  8. Bij meerdere winnaars zal de prijs gedeeld worden.
  9. BetFans kan winnaars eventueel verzoeken bewijs te leveren van hun persoonlijke situatie zoals in punt 1 bedoeld.
  10. De uitslag(en) en verdeling van prijzen zijn geheel in beheer van BetFans en hierover wordt niet gecorrespondeerd of gediscussieerd.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief