fbpx
€50 gratis weddenschap

Je weddenschappen uitcashen

Bij veel bookmakers heb je de mogelijkheid tot cash-out. Hiermee kan je jouw weddenschap of combi weddenschap uitbetalen voordat de wedstrijden zijn afgelopen. Hier leggen we er alles over uit en hoe je hiervan kan profiteren!

Je weddenschap uitcashen

Bij veel bookmakers is het mogelijk om je geplaatste weddenschap al uit te betalen voordat de wedstrijd of wedstrijden zijn afgelopen. Dit is voordat de wedstrijd begint mogelijk, maar ook live is dit mogelijk. Dit is mogelijk bij single weddenschappen maar ook bij combinatieweddenschappen. Een voorbeeld; je hebt 10 euro ingezet op winst voor Feyenoord tegen Ajax met een odd van 4.5. Als Feyenoord weet te winnen krijg je dus een uitbetaling van 45 euro. Feyenoord komt met 1-0 voor en je besluit om je weddenschap een kwartier voor het einde uit te betalen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld 30 euro uitcashen. Dit is uiteraard lager dan de 45 euro die je anders zou krijgen omdat er nog een kwartier te spelen is. Het voordeel is dat wanneer Feyenoord het toch nog weggeeft in het laatste kwartier je toch mooi je weddenschap voor 30 euro hebt uitbetaald!

Bookmakers met cashout functie

BetFans beoordeling

Unibet

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro
LeoVegas logo

BetFans beoordeling

Leovegas

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro

BetFans beoordeling

LiveScoreBet

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro

BetFans beoordeling

bet365

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro
Casino Toto Logo

BetFans beoordeling

TOTO

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro
Unibet

Speel €10 voor €50 free bets

De hoogste quoteringen

50x of 100x met Uniboost

Welkomstbonus

€50 FREE BETS

Leovegas

Welkomstbonus van €50

Voorspel gratis met LeoKing

20% Eredivisie profit boosts

Welkomstbonus

€50 FREE BET

LIVESCOREBET

Speel €10 voor €50 free bets

Gratis Squads game

Wekelijks free bets

Welkomstbonus

€50 FREE BETS

bet365

Speel €10 voor €50 free bets

Vroege uitbetaling bij 2-0

De beste combo odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

TOTO

Speel €10 voor €50 free bets

Hoge lekker man odds

De beste Eredivisie odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

Combinatieweddenschap uitcashen

Ook voor je geplaatste combo weddenschap is het mogelijk om vroegtijdig uit te betalen. Hiervoor hoef je niet per se een live cashout te doen. Wanneer je bijvoorbeeld twee wedstrijden hebt met verschillende tijdstippen kan je tussen de wedstrijden door uitbetalen. Dit kan heel lucratief en verstandig zijn om jouw winst veilig te stellen. Een voorbeeld; je hebt een combinatieweddenschap gezet van 5 wedstrijden. De wedstrijden gaan erg goed en je hebt 4 van de 5 wedstrijden al goed. Dit is wellicht een slim moment om je winst te pakken. Wanneer de 5e wedstrijd van jouw combo fout gaat verlies je je weddenschap terwijl je er al wel 4 goed hebt. Uiteraard krijg je hiervoor een lagere uitbetaling dan je oorspronkelijke winstbedrag omdat je nu een combinatie van 4 wedstrijden uitbetaalt in plaats van 5. Je kunt natuurlijk alleen een combo weddenschap vroegtijdig uitbetalen als er nog geen foute voorspellingen in zitten. 

Types cash out

Cash out gaat dus uit van het principe dat je een gedeelte van je winst kan claimen voordat de wedstrijd(en) afgelopen is. Maar bookmakers bieden verschillende soorten cash-out aan. 

▶ Volledige cash-out
▶ Gedeeltelijke cash-out
▶ Automatische cash-out

Volledige cash-out
Dit is de meest logische en duidelijke variant van vroegtijdige uitbetalingen. Hierbij kies je ervoor om je volledige weddenschap uit te betalen, het verdere verloop van de wedstrijd maakt dus niet meer uit,

Gedeeltelijke cash-out
Bij dit type betaal je een gedeelte van je weddenschap vroegtijdig uit. Wanneer je bijvoorbeeld 100 euro hebt ingezet op winst voor Feyenoord met een odd van 4.50 en ze staan in de rust met 1-0 voor, kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om 50 euro van je inzet uit te betalen en 50 euro geheel te laten staan. Hiermee verzeker je jezelf dus van een gedeelte van de winst en het andere gedeelte loop je nog risico mee.

Automatische cash-out
Wanneer je wilt gebruikmaken van de cashout functie, moet je meestal zelf opletten en kiezen voor de uitbetaling. Er zijn echter ook bookmakers waar je van tevoren kan kiezen wanneer je je bet wilt laten uitbetalen. Bij het voorbeeld van 100 euro inzet op winst voor Feyenoord met een odd van 4.50 kan je bijvoorbeeld kiezen om automatisch uit te betalen wanneer je weddenschap een waarde van 200 euro heeft behaald. Op deze manier hoef je zelf niet nog te kiezen voor een cash-out maar zal dit automatisch gebeuren.

Veelgestelde vragen

Bied elke bookmaker de cashout functie aan?

Nee, dit kan niet overal. Kijk op deze pagina bij welke bookmakers dit mogelijk is.

Kan ik de cashout functie ook gebruiken voor outrights?

Ja dat kan. Kijk voor de complete informatie over seizoensweddenschappen op deze pagina.

Kan ik met een bonus gebruik maken van cashout?

Meestal kan dit wel, maar hou wel goed de voorwaarden van de bonus of gratis weddenschap in de gaten. 

Kijk hier voor de beste welkomstbonussen voor sportweddenschappen.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P