fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedkampioenschap promotie: hoofdprijs 15.000 euro

Tennisliefhebbers opgelet! Unibet biedt een unieke kans om je kennis van het tennis te testen en kans te maken op een deel van een €35.000 prijzenpot. Het enige wat je hoeft te doen, is deelnemen aan het €35.000 Wedkampioenschap voor de Australian Open 2024.

Hoe werkt het?

Meld je aan voor het wedkampioenschap op de promotiepagina en plaats vervolgens single- of combinatieweddenschappen op de Australian Open, zowel pre-match als live, met minimale quotering van 1.40.

Alleen winnende weddenschappen leveren je punten op, en hoe hoger de odds, hoe meer punten je verdient! Eindig bij de top 50 spelers in het klassement, en je wint een deel van de prijzenpot.

Soortgelijke promoties

1328

WELKOMSTBONUS TOTO SPORT

Speel €10 en krijg €50!

Claim als nieuwe speler de TOTO welkomstbonus sport en ontvang een gratis weddenschap van €50. Deze welkomstbonus is beschikbaar voor nieuwe spelers die 24 ...

4 weken geleden toegevoegd
835

WELKOMSTBONUS LEOVEGAS SPORT

Wed €50 & krijg €50 free bets

De Leovegas welkomstbonus sport geeft €50 aan free bets op je eerste weddenschap. Plaats een weddenschap op minimale quotering van 1.80 en krijg een free bet ...

1 maand geleden toegevoegd

Belangrijke voorwaarden

Om deel te nemen, moet je minstens 24 jaar oud zijn en je aanmelden voor het wedkampioenschap op de promotiepagina. De promotie loopt van 14 januari 2024 tot 28 januari 2024, en alleen winnende weddenschappen tijdens de genoemde periode tellen mee voor het klassement.

Vergeet niet dat weddenschappen die zijn afgehandeld met de Cash-Out niet meetellen. De prijzen worden binnen 72 uur na het einde van het toernooi uitgereikt, en het klassement wordt dagelijks bijgewerkt voor 15:00 uur.

Enkele extra tips

Meld je aan voor het €35.000 Wedkampioenschap voor de Australian Open 2024 en verhoog de spanning van het tennis! Speel verantwoord en geniet van de actie op de tennisbaan!

 

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P