fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op winnaar Champions League 2024

De Champions League is het hoogste podium ter wereld voor voetballers om te presteren. In dit toernooi voetballen de beste teams van Europa tegen elkaar. Leuk om naar te kijken, en populair voor het plaatsen van weddenschappen. De wedstrijden waar je op kunt wedden zijn moeilijker te voorspellen, het is dus voor de bookmakers lastiger op de odds te bepalen. Ben jij een echte kenner en maak je de juiste keuzes? Op deze pagina vind je de beste bookmakers en promoties van Nederland. Ben je op zoek naar hulp en volg je liever wedtips van onze experts? Bekijk dan deze pagina eens. 

Favoriet Champions League 2024

Dit jaar is de grootste favoriet voor het winnen van de Champions League Manchester City. Nooit eerder haalde Manchester City de finale van het eindtoernooi, toch denken de bookmakers dat zij dit jaar aan het langste eind gaan trekken. Wil je wedden op de winnaar van de Champions League, dan krijg je de volgende quoteringen.

Populaire promoties

Welk team won het vaakst de Champions League?

In de afgelopen 10 jaar (2012 – 2022) steekt 1 voetbalteam met kop en schouders uit als beste club ter wereld: Real Madrid. De Spaanse club won in de afgelopen 10 jaar 5 keer de Champions League.

De quotering voor het winnen van de Champions League 2022-2023 voor Real Madrid is 12,5. Durf jij de gok te nemen?

Naast Real Madrid zijn er natuurlijk nog andere teams met een rijke historie. Chelsea en Bayern Munchen wonnen allebei 2x de Champions League in de afgelopen 10 jaar. 

Nederland met een rijke historie in de Champions League

De Nederlandse clubs Ajax, PSV en Feyenoord wonnen de Champions League eerder. Feyenoord was de eerste Nederlandse club die de Champions League won in 1970. Ajax won daaropvolgend 4 keer de Champions League. PSV won als laatste Nederlandse club de Champions league in 1995. 

In 2023 wist geen Nederlands team de laatste 32 te bereiken in de Champions League. Volgend jaar mogen 2 teams meedoen vanaf de groepsfase. 

Promoties & bonussen Champions League

Maak wedden op de Champions League extra spannend met een Free Bet! Bij de onderstaande bookmakers kun je een Free Bet claimen bij het registreren van een nieuw account. 

UNIBET

✅ Geregeld no deposit free bets voor bestaande spelers
✅ €40 free bets bij €10 storting

Welkomstbonus

€40 free bets bij €10 storting

JACK'S CASINO

✅ Elke maandag free bet na storting

Welkomstbonus

€50 free bet bij €50 storting

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P