fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Australian Open 2023

Van 16 januari tot 29 januari staat de Australian Open op het programma. De eerste tennis Grand Slam van het jaar met grote sterren als Djokovic, Nadal, Alcaraz en Swiatek. Wil je een gokje wagen op de Australian Open? Check dan alle info hier.

De beste bookmakers voor de Australian Open 2023

BetFans beoordeling

Unibet

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro
LeoVegas logo

BetFans beoordeling

Leovegas

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro

BetFans beoordeling

LiveScoreBet

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro

BetFans beoordeling

bet365

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro
Casino Toto Logo

BetFans beoordeling

TOTO

Welkomstbonus

Free bet
500%
€50 euro
Unibet

Speel €10 voor €50 free bets

De hoogste quoteringen

50x of 100x met Uniboost

Welkomstbonus

€50 FREE BETS

Leovegas

Welkomstbonus van €50

Voorspel gratis met LeoKing

20% Eredivisie profit boosts

Welkomstbonus

€50 FREE BET

LIVESCOREBET

Speel €10 voor €50 free bets

Gratis Squads game

Wekelijks free bets

Welkomstbonus

€50 FREE BETS

bet365

Speel €10 voor €50 free bets

Vroege uitbetaling bij 2-0

De beste combo odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

TOTO

Speel €10 voor €50 free bets

Hoge lekker man odds

De beste Eredivisie odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET

Live wedden op de Australian Open

Het is zelfs mogelijk om live in te zetten op de Australian Open 2023. Bij grote bookmakers als Bet365, Betcity, Unibet kan je live inzetten tijdens de wedstrijden. Je kan bijvoorbeeld inzetten wie de huidige set of game wint, en je kan zelfs per punt inzetten. 
Zet live in op je telefoon of pc, thuis of onderweg. Makkelijker kan het niet worden!

Nederlanders op de Australian Open

Ook dit jaar doen er weer enkele Nederlanders mee aan de Australian Open. Dit jaar doen Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp mee. 

Botic van de Zandschulp doet voor de derde keer mee aan deze Grand Slam in Sydney. De vorige twee edities was hij ook van de partij. In 2022 behaalde hij de derde ronde, hierin werd hij uitgeschakeld door Daniil Medvedev.

Voor Griekspoor wordt het zijn derde deelname aan de Australian Open, na eerder van de partij te zijn geweest in 2020 (eerste ronde) en 2022 (tweede ronde). Dit jaar won hij zijn eerste ATP toernooi.

Wedden op tennis

Als je begint met wedden op tennis is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Welke bookmaker (en welkomstbonus!) je kiest is belangrijk. Daarnaast kan de mogelijkheid om live in te zetten bij de bookmaker van je keuze een belangrijke factor zijn. Ook het beschikbaar zijn van een livestream om de wedstrijden te kijken kan jouw keuze beïnvloeden. 

Enkele tips:

  1. Zoek naar verschillende bookmakers om te vergelijken welke de beste odds en bonussen biedt voor de tenniswedstrijd waarop je wilt wedden.

  2. Leer de verschillende soorten weddenschappen kennen die beschikbaar zijn voor tenniswedstrijden, zoals wedstrijdwinnaar, setstand en aantal gespeelde games.

  3. Houd rekening met factoren zoals de vorm van de speler, het ondergrondtype waarop de wedstrijd gespeeld wordt en eventuele blessures bij het maken van je weddenschap.

  4. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de tenniswereld, zoals afmeldingen van toernooien en spelersvorm.

  5. Zoek naar waardevolle statistieken en analyseer deze zorgvuldig voordat je een weddenschap plaatst.

  6. Probeer te diversifiëren door te wedden op verschillende uitslagen en wedstrijden in plaats van al je geld op één wedstrijd te zetten.

  7. Houd je emoties in bedwang en laat je niet leiden door subjectieve overwegingen bij het plaatsen van je weddenschappen.

  8. Zoek naar bonussen en promoties die bookmakers aanbieden om extra waarde te krijgen voor je weddenschappen.

Wedden op winnaar Australian Open 2023

Een populaire weddenschap bij het tennis is altijd de eindwinnaar van het toernooi. Met deze weddenschap kies je je favoriet en kan je (hopelijk) het hele toernooi spannend houden met jouw weddenschap. 

Omdat de Australian Open de eerste Grand Slam van het seizoen is, is het lastig om de vorm van de tennissers te weten. Er zijn nog niet veel ATP toernooien gespeeld, dus het kan alle kanten op gaan. Hierdoor is het voor de bookmakers ook lastig om goed in te schatten wie de meeste kans heeft om het toernooi te winnen. 

De topfavorieten voor de Australian Open 2023 zijn:

  • Novak Djokovic
  • Carlos Alcaraz
  • Daniil Medvedev
  • Rafael Nadal
  • Nick Kyrgios

Bij de vrouwen zijn de favorieten:

  • Iga Swiatek
  • Aryna Sabalenka
  • Ons Jabeur
  • Coco Gauff
  • Caroline Garcia

Prijzengeld Australian Open 2023

De tennissers op de Australian Open mogen dit jaar ruim 76 miljoen Australische dollars verdelen, dit komt neer op ongeveer 48 miljoen euro. De winnaar krijgt liefst 1.9 miljoen euro. Voor deelname aan de eerste ronde krijgt een speler toch al € 67.000.

Lees hier alles over het prijzengeld van de Australian Open 2023.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P