fbpx
€50 gratis weddenschap

Wat is Numbers_game?

Numbers_game maakt op basis van kunstmatige technologie accurate voorspellingen op voetbal. Dit is hoe je voordeel kunt halen uit dit krachtige hulpmiddel.

Hoe maak je gebruik van Numbers_game

Wedden op voetbal is een van de meest populaire manier van wedden, maar het is ook een van de moeilijkste sporten om te voorspellen.

Tal van factoren, waaronder de vorm van het team, spelerstatistieken, blessures, en meer, beïnvloeden de uitkomst van een wedstrijd. Hoe kun je al deze gegevens gebruiken om winstgevende bets te plaatsen?

Onlangs is er een nieuwe technologie gecreëerd met behulp van kunstmatige intelligentie, die nog niet eerder werd gebruikt.

Numbers_game gebruikt kunstmatige intelligentie om wedstrijden te analyseren op basis van onder andere de volgende gegevensbronnen:

Onderling resultaat
Recentelijke vorm
Teamstatistieken
Teamprofielen
Doelpuntenmakers
Doelpunten voorspellingen
Kaarten

Op basis van deze statistieken maakt de bot ‘fair odds’ en worden deze vergeleken met de hoogst beschikbare odds. Wanneer een ‘fair odds’ lager is dan de hoogst beschikbare odd dan is er sprake van een valuebet.

Wedden met Numbers_game

Om gebruik te maken van Numbers_game bij het plaatsen van je voetbalweddenschappen dien je een account aan te maken op numbersgame.uk.

In enkele minuten is je nieuwe account geregistreerd. De kosten bedragen £12,99 per maand.
Profiteer van 25% korting op je eerste maand met promotiecode: BETFANS

Volg hier gratis wedtips die met kunstmatige intelligentie van Numbers_game zijn gevonden. 

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P