fbpx
€50 gratis weddenschap

Feyenoord prijzengeld Europa league 22/23

Na een succesvol Europees toernooi in de Conference League mag Feyenoord dit jaar een trede hoger spelen: Europa League. Het totale prijzengeld dat wordt verdeeld is €465 miljoen. Benieuwd welk gedeelte voor de rekening van Feyenoord komt? Lees dan verder. 

Winnend finalist pakt €8.600.000

Het prijzengeld is opgebouwd uit startpremies, prijzen per ronde, marketing en coëfficiënt punten. Een ingewikkelde som van data die het totale prijzengeld per team berekent.

bet365
bet365

Dit verdiende Feyenoord in de Europa League 22/23

Feyenoord beleefde een geweldige groepsfase, al werd dan er maar 2x gewonnen, wel pakten de Rotterdammers de groepswinst en dus een direct ticket naar de 8ste finale. 

Alle factoren bij elkaar leverde Feyenoord tot de 8ste finale €10.2 miljoen op. Dit bedrag is een schatting, UEFA geeft de officiële cijfers niet vrij.

Een mooi bedrag maar nog lang niet het maximaal haalbare. Mocht Feyenoord als winnend finalist uit de strijd kunnen de winsten oplopen tot +/- €30 miljoen. 

Feyenoord Europees Kampioen?

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P