Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Feyenoord prijzengeld Europa league 22/23

Na een succesvol Europees toernooi in de Conference League mag Feyenoord dit jaar een trede hoger spelen: Europa League. Het totale prijzengeld dat wordt verdeeld is €465 miljoen. Benieuwd welk gedeelte voor de rekening van Feyenoord komt? Lees dan verder. 

€50 FREE BET

€100 FREE BET

€50 FREE BET

€10 no deposit

Winnend finalist pakt €8.600.000

Het prijzengeld is opgebouwd uit startpremies, prijzen per ronde, marketing en coëfficiënt punten. Een ingewikkelde som van data die het totale prijzengeld per team berekent.

PSV wint van FC Twente: Pak 50x je inleg bij Unibet! 

bet365
bet365

Dit verdiende Feyenoord in de Europa League 22/23

Feyenoord beleefde een geweldige groepsfase, al werd dan er maar 2x gewonnen, wel pakten de Rotterdammers de groepswinst en dus een direct ticket naar de 8ste finale. 

Alle factoren bij elkaar leverde Feyenoord tot de 8ste finale €10.2 miljoen op. Dit bedrag is een schatting, UEFA geeft de officiële cijfers niet vrij.

Een mooi bedrag maar nog lang niet het maximaal haalbare. Mocht Feyenoord als winnend finalist uit de strijd kunnen de winsten oplopen tot +/- €30 miljoen. 

Feyenoord Europees Kampioen?

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo