fbpx
€50 gratis weddenschap

Feyenoord Vanavond

Laatst bijgewerkt op 18-9-2023

Vanavond staat er een mooie wedstrijd op het programma voor het Feyenoord. Na 6 jaar wordt er weer Champions League gespeeld in Rotterdam! Ontdek hier het meest recente schema en de huidige ranglijsten van het Nederlands Elftal in 2023. 

200x je inzet voor het Feyenoord

Denk jij dat Feyenoord vanavond gaat winnen?


Wed slechts €1 en krijg [100X JE INZET!] bij winst voor Nederland!

Wedstrijd Feyenoord vanavond

In het jaar 2023 worden er wedstrijden gespeeld als onderdeel van de Eredivisie, KNVB Beker, en Champions League. Feyenoord speelt onder Arne Slot leuk voetbal door hoge pressie en aanvallend spel. 

Schema Champions League Feyenoord

Hieronder vind je het schema in de Champions League van Feyenoord.

Schema Feyenoord Champions League

Vorm Feyenoord

Feyenoord had een moeilijke start in de Eredivsie door een rode kaart en een lastige uitwedstrijd tegen Sparta. Gelukkig wist de club zich te herpakken en scoorde ze 11x in de laatste 2 wedstrijden.

Feyenoord tegen Celtic, Atletico Madrid en Lazio

Feyenoord speelt na 6 jaar weer Champions League en zit in de poule E bij Celtic, Atletico Madrid en Lazio.


Een relatief zware loting omdat Feyenoord in Pot 1 geloot werd. De Rotterdammers lijken in vorm, en hebben de beste papieren om te gaan handhaven, naast Atletico Madrid.


De eerste wedstrijd zal thuis zijn tegen Celtic. Een mooie kans voor een goed begin van Feyenoord. Celtic is de minste ploeg in deze poule. 


Naar alle waarschijnlijkheid zal Feyenoord het moeten gaan uitvechten met Atletico Madrid en Lazio voor plek 1 en 2 in de poule. Feyenoord versloeg Lazio vorig jaar in de Europa League in de Poulefase. Op doelsaldo overwinterde de Rotterdammers. 

Feyenoord elftal op FIFA-Ranglijst

Nederland staat op 18 september 2023 27e op de FIFA-ranglijst voor clubs. Feyenoord staat op de 2e plek als Nederlandse club boven PSV en AZ. 

Selectie Feyenoord

Keepers

Bijlow, Wellenreuther, Lamprou, van Sas

Verdedigers

Nieuwkoop, Beelen, Geertruida, Hartman, Lopez, Trauner, Hancko

Middenvelders

Zerrouki, Timber, van den Belt, Wieffer, Zechiël, Milambo, Lingr

Aanvallers

Jahanbakhsh, Ueda, Stengs, Dilrosun, Paixāo, Ivanusec, Minteh, Sauer, Gimenez

FeyfotoTeam
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.