fbpx
€50 gratis weddenschap

EK Free Bets

Het EK voetbal is meer dan kijken; het is een beleving waarbij je analyseert, participeert en meegaat in de golf van emotie. Gebruik jouw voetbalinzicht in de praktijk door te wedden op het EK en vergroot je kansen op winst met extra free bets. 

Nieuw in Nederland: BetMGM – Pak Jouw €50 aan Gratis Weddenschappen

Welkom bij BetMGM, de grootste bookmaker van Amerika! Speciaal voor nieuwe Nederlandse spelers een unieke welkomstbonus. 

De speciale EK-welkomstactie geeft €50 aan gratis weddenschappen, 5 weddenschappen van €10 per stuk. 

Voorspel dit EK de Golden Goals bij BetMGM en win de jackpot van €250.000! Meedoen is gratis, wie niet waagt wie niet wint! 

Belangrijke voorwaarden:

Registreer een nieuw account en stort slechts €5 om je welkomstbonus te activeren. Geniet van je free bets en het beste deel? De winst van je gratis weddenschappen is direct opneembaar. Win vandaag nog 5 free bets! 

Word jij de EK koning Toto?

Voorspel 6 EK-wedstrijden op TOTO-score 6 en win de jackpot van €6.000 cash geld! Dit is ‘cash’ geld omdat je het geld direct kunt opnemen naar je bank. 

Heb jij nog geen account bij Toto? Registreer via Betfans en ontvang een exclusieve free bet van vijftig euro. 

Belangrijke voorwaarden:

De voorwaarden bij TOTO zijn eenvoudig. Maak een storting van €10 en plaats een weddenschap. Na je eerste weddenschap wordt de €50 toegevoegd aan je account. 

Scoor €250 aan gratis weddenschappen bij Circus.nl

Bookmaker Circus begrijpt dat grote spelers graag wedden met grote cijfers. Daarom pakken zij door 25 gratis weddenschappen als welkomstactie. 

De totale waarde van de gratis weddenschappen bedraagt €250! Hier kun je tijdens het EK extra lang van genieten.

Belangrijke voorwaarden:

Ontvang €250 aan gratis weddenschappen in je Circus account door simpelweg €250 te storten en in totaal €500 in te zetten. Voor elke €20 die je inzet, ontgrendel je automatisch een free bet ter waarde van €10. Hoe meer je inzet, hoe meer gratis weddenschappen je verdient, tot een maximum van €250!

EK Welkomstbonus van €100 bij Jacks.nl

Meld je aan bij Jacks en ontdek hoe de gebruiksvriendelijke interface en odds boosts jouw wedervaring naar een hoger niveau tilt. 

Met de €100 free bet liggen jouw kansen op grote winsten letterlijk voor het oprapen. Waag je kans bij Jacks en voorspel jouw favoriete EK-wedstrijden. 

Voor nieuwe spelers heeft Jacks een Odds Boost van 100x je inzet beschikbaar! Schreeuw Nederland naar een overwinning en win €100. 

Belangrijke voorwaarden:

Maak een storting van €100 als nieuwe speler en Jacks verdubbelt jouw balans naar €200! Winsten uit de free bet zijn direct opneembaar. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P