fbpx

Top promotie:

€50 gratis weddenschap

Boost je winst op de Afrika Cup - Unibet Combo Booster

Speel jij graag je weddenschappen op de Afrika Cup? Say no more. Plaats je weddenschap bij Unibet en boost je quotering tot 50%. Boost je quotering zo vaak als je wilt met de Combo Booster promotie!

Hoe werkt het?

Stap 1: Stel je Combinatieweddenschap samen
Begin met het samenstellen van een combinatieweddenschap van minimaal 3 selecties op Afrika Cup-wedstrijden, zowel pre-match als live. Zorg ervoor dat de minimale odds per selectie 1.40 zijn.

Stap 2: Activeer de Combo Booster
Voeg je selecties toe aan het wedformulier en activeer de Combo Booster. Hier geldt: hoe meer selecties je toevoegt, hoe hoger het Combo Booster-percentage wordt.

Stap 3: Plaats je Weddenschap en Boost je Winsten
Na het activeren van de Combo Booster, plaats je de combinatieweddenschap en zie je je winstpotentieel stijgen tot wel 50%! Herhaal deze stappen zo vaak als je wilt en geniet van de extra winst.

Soortgelijke promoties

1240

WELKOMSTBONUS: UNIBET SPORT

Wed €10 & krijg €50 free bets!

De sport welkomstbonus van Unibet geeft €50 aan free bets op je eerste inzet. Plaats een weddenschap van €10 en krijg €50 free bets. 

17 uur geleden toegevoegd
231

WELKOMSTBONUS BET365 SPORT

Wed €10 & krijg €50 free bets!

De Welkomstbonus van bet365  geeft €50 aan free bets. Maak je eerste storting van minimaal €10 en wed slechts €10 voor €50 aan free bets. 

17 uur geleden toegevoegd

Belangrijke voorwaarden

De promotie loopt zolang tegelijk af met de Afrika Cup. Hou rekening met de maximale inzet en winst van de promotie. Je mag maximaal €10.000 inzetten om de Combo-booster te activeren, dit lijkt ons genoeg om in te zetten.

De maximale extra winst is €100.000 door de Combo Booster. Een royaal bedrag zeggen we maar zo.

Systeemweddenschappen en Betbuilder-weddenschappen tellen niet mee. Je kunt deze niet combineren met de Combo Booster.

Enkele extra tips

Wedden op de Afrika Cup doe je natuurlijk bij Unibet!

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.