Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

50x of 100x je inzet bij Unibet!

Op Unibet.nl hebben nieuwe spelers de kans om te profiteren van een zeer aantrekkelijke odds boost, waarbij hun inzet met maar liefst 50x of zelfs 100x kan worden verhoogd. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over deze welkomstbonus.

Profiteer van de x50 Uniboost

  1. Registreer je hier voor een account bij Unibet
  2. Claim de bonus bij registratie mits beschikbaar
  3. Zet in op de gebooste wedstrijd / weddenschap!

Claim x50 Uniboost bij de volgende wedstrijden

Bij bookmaker Unibet zijn er wekelijks meerdere wedstrijden waarbij je in aanmerking komt voor een odds boost van 50x of 100x jouw inzet. Deze wedstrijden zijn vaak van Feyenoord, Ajax of PSV, waarbij de oorspronkelijke quoteringen doorgaans laag zijn, wat betekent dat de kans op winst groter is. De actuele odds boost die je kunt claimen is hieronder weergegeven. Als er momenteel geen odds boost beschikbaar is, kun je in plaats daarvan gebruikmaken van de gratis weddenschap ter waarde van 40 euro.

582

Unibet geeft met hun Uniboost een odd van x100 voor nieuwe spelers! Zet in op de Europa League finale!SEVILLA-AS ROMAKies je favoriet voor 100x je inleg!Je ...

2 dagen geleden toegevoegd
239

WELKOMSTBONUS: €50 FREE BETS

Wed €10 & krijg €50 free bets!

Bij bookmaker Unibet krijg je als nieuwe speler op je eerste weddenschap van €10 een 5 free bets samen goed voor €50. Dat is 500% bonus op je storting. Je kunt ...

2 maanden geleden toegevoegd

Voorwaarden Uniboost

  • De 50x odd boost is enkel beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je minstens 10 euro te storten.
  • Voordat je een uitbetaling kan aanvragen, moet deze storting minstens 1x worden ingezet
  • De maximale inzet voor de verhoogde odd is 1 euro.
  • Eventuele winsten behaald met deze odds boost worden uitbetaald in echt geld en er zijn geen verdere voorwaarden van toepassing.

Wat is 50x Uniboost?

De Unibet odds boost is een welkomstbonus speciaal ontworpen voor nieuwe spelers. Met deze bonus kun je namelijk 50x inzet verdienen bij geselecteerde grote sportevenementen. Dit betekent dat je een veel hogere quotering krijgt dan normaal gesproken het geval is bij deze wedstrijden, waardoor je meer kunt winnen.

De geselecteerde sportevenementen waarop je de Unibet SuperOdd kunt toepassen, zijn meestal wedstrijden van bekende voetbalclubs zoals Feyenoord, Ajax of PSV. Door de Unibet SuperOdd boost te gebruiken, krijg je een hogere quotering voor deze wedstrijden dan normaal gesproken het geval zou zijn. Dit betekent dat je een grotere kans hebt om te winnen, omdat de odds hoger zijn dan wat je normaal gesproken zou krijgen bij deze wedstrijden.

Voorbeeld Uniboost

Laten we eens een voorbeeld bekijken van de Uniboost waarbij je tot wel 50x je inzet kunt verdienen. Stel dat de wedstrijd Feyenoord tegen RKC is en dat de normale quotering voor Feyenoord om te winnen 1.12 is.

Als je normaal gesproken 10 euro zou inzetten op deze wedstrijd, zou je slechts 11,20 euro winnen bij een overwinning van Feyenoord, wat neerkomt op een winst van €1,20.

Maar met de Uniboost wordt de quotering verhoogd van 1.12 naar maar liefst 50! Dit betekent dat je met een maximale inzet van 1 euro maar liefst 50 euro kunt winnen als Feyenoord de wedstrijd wint. Dat is een winst van maar liefst 49 euro! Dit is een enorme verhoging van je potentiële winst, en het laat zien hoeveel verschil de Uniboost kan maken.

Uniboost x50 BetFans
Een voorbeeld van de odds boost

50x Uniboost alleen voor Ajax of Feyenoord?

Uniboost biedt deze welkomstbonus niet alleen aan voor populaire voetbalwedstrijden, maar ook voor andere sportevenementen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de Uniboost krijgen voor Formule 1 races, waarbij je bijvoorbeeld 50x je inzet kunt winnen als Max Verstappen wint!

Eerdere voorbeelden van weddenschappen waarbij je deze 50x Uniboost hebt kunnen claimen zijn:

Odds B oost Tabel
Weddenschap Oude odd Nieuwe odd
Manchester City - Bayern Munich 1.18 50
Real Madrid - Chelsea 1.31 50
Feyenoord - AS Roma 1.33 50
Ajax - FC Emmen 1.12 50

Beschikbare Uniboosts andere bookmakers

Andere bookmakers bieden ook deze odds boost aan, bekijk hieronder de meest recente aanbiedingen van Jack’s, Circus en Betcity.nl.

944

100X JE INZET VOOR SEVILLA-AS ROMA!

Wie kies jij? €1 ➡️ €100!

Nieuwe spelers (24+) van Jacks.nl kunnen gebruik maken van een lekkere binnenkomer! Wed slechts €1 op de Odds Boost van 50x of 100x. Win je jouw bet? Krijg ...

1 dag geleden toegevoegd
1338

Nederlandse bookmaker Circus.nl verrast met een bizarre SuperOdd van x100 voor nieuwe spelers.100x je inzet voor Sevilla - AS Roma!Wed op winnaar Europa ...

6 uur geleden toegevoegd
Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo