fbpx
€50 gratis weddenschap

50x of 100x je inzet bij Unibet!

Op Unibet.nl hebben nieuwe spelers de kans om te profiteren van een zeer aantrekkelijke odds boost, waarbij hun inzet met maar liefst 50x of zelfs 100x kan worden verhoogd. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over deze Uniboost!

Profiteer van de 50x Uniboost

  1. Registreer je hier voor een account bij Unibet
  2. Claim de bonus bij registratie mits beschikbaar
  3. Zet in op de gebooste wedstrijd / weddenschap!

100x boosts bij:

Deze 3 boosts zijn afhankelijk van beschikbaarheid!

Claim 50x Uniboost bij de volgende wedstrijden

Bij bookmaker Unibet zijn er wekelijks meerdere wedstrijden waarbij je in aanmerking komt voor een odds boost van 50x of 100x jouw inzet. Deze wedstrijden zijn vaak van Feyenoord, Ajax of PSV, waarbij de oorspronkelijke quoteringen doorgaans laag zijn, wat betekent dat de kans op winst groter is. De actuele odds boost die je kunt claimen is hieronder weergegeven. Als er momenteel geen odds boost beschikbaar is, kun je in plaats daarvan gebruikmaken van de gratis weddenschap ter waarde van 40 euro.

156

UNIBET
50x JE INZET VOOR NEDERLAND – ENGELAND!

Uniboost: Wed €1 en win €50!

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

1 week geleden toegevoegd
440

WELKOMSTBONUS: UNIBET SPORT

Wed €10 & krijg €50 free bets!

De sport welkomstbonus van Unibet geeft €50 aan free bets op je eerste inzet. Plaats een weddenschap van €10 en krijg €50 free bets. 

3 maanden geleden toegevoegd

Voorwaarden Uniboost

  • De 50x odd boost is enkel beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je minstens 10 euro te storten.
  • Voordat je een uitbetaling kan aanvragen, moet deze storting minstens 1x worden ingezet
  • De maximale inzet voor de verhoogde odd is 1 euro.
  • Eventuele winsten behaald met deze odds boost worden uitbetaald in echt geld en er zijn geen verdere voorwaarden van toepassing.

Wat is 50x Uniboost?

De Unibet odds boost is een welkomstbonus speciaal ontworpen voor nieuwe spelers. Met deze bonus kun je namelijk 50x inzet verdienen bij geselecteerde grote sportevenementen. Dit betekent dat je een veel hogere quotering krijgt dan normaal gesproken het geval is bij deze wedstrijden, waardoor je meer kunt winnen.

De geselecteerde sportevenementen waarop je de Unibet SuperOdd kunt toepassen, zijn meestal wedstrijden van bekende voetbalclubs zoals Feyenoord, Ajax of PSV. Door de Unibet SuperOdd boost te gebruiken, krijg je een hogere quotering voor deze wedstrijden dan normaal gesproken het geval zou zijn. Dit betekent dat je een grotere kans hebt om te winnen, omdat de odds hoger zijn dan wat je normaal gesproken zou krijgen bij deze wedstrijden.

Voorbeeld Uniboost

Laten we eens een voorbeeld bekijken van de Uniboost waarbij je tot wel 50x je inzet kunt verdienen. Stel dat de wedstrijd Feyenoord tegen RKC is en dat de normale quotering voor Feyenoord om te winnen 1.12 is.

Als je normaal gesproken 10 euro zou inzetten op deze wedstrijd, zou je slechts 11,20 euro winnen bij een overwinning van Feyenoord, wat neerkomt op een winst van €1,20.

Maar met de Uniboost wordt de quotering verhoogd van 1.12 naar maar liefst 50! Dit betekent dat je met een maximale inzet van 1 euro maar liefst 50 euro kunt winnen als Feyenoord de wedstrijd wint. Dat is een winst van maar liefst 49 euro! Dit is een enorme verhoging van je potentiële winst, en het laat zien hoeveel verschil de Uniboost kan maken.

Uniboost x50 BetFans
Een voorbeeld van de odds boost

50x Uniboost alleen voor Ajax of Feyenoord?

Uniboost biedt deze welkomstbonus niet alleen aan voor populaire voetbalwedstrijden, maar ook voor andere sportevenementen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de Uniboost krijgen voor Formule 1 races, waarbij je bijvoorbeeld 50x je inzet kunt winnen als Max Verstappen wint!

Eerdere voorbeelden van weddenschappen waarbij je deze 50x Uniboost hebt kunnen claimen zijn:

Odds B oost Tabel
Weddenschap Oude odd Nieuwe odd
Manchester City - Bayern Munich 1.18 50
Real Madrid - Chelsea 1.31 50
Feyenoord - AS Roma 1.33 50
Ajax - FC Emmen 1.12 50

Beschikbare Uniboosts andere bookmakers

Andere bookmakers bieden ook deze odds boost aan, bekijk hieronder de meest recente aanbiedingen van Jack’s, Circus en Betcity.nl. Of bekijk meteen de pagina’s met meer informatie over:

– 100x je inzet bij Jacks.nl 
– 100x je inzet bij Circus.nl

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Momenteel heeft Unibet geen UniBoost beschikbaar. Check hieronder de actuele 100x je inzet promoties:

Genoemde aanbieders hebben een vergunning van de Kansspelautoriteit en zijn dus legaal in Nederland.

Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.