fbpx
€50 gratis weddenschap

50x of 100x je inzet bij Circus!

Nieuwe spelers bij Circus.nl krijgen de gelegenheid om te profiteren van een zeer gunstige odds boost van wel 50x of zelfs 100x hun inzet. Op deze pagina kun je alle informatie vinden die je nodig hebt over deze welkomstbonus.

Hoe kom je in aanmerking komen voor deze odds boost?

  1. Meld je hier aan voor een account bij Circus
  2. Claim de bonus bij je storting
  3. Zet in op de gebooste wedstrijd / weddenschap!

x100 boosts bij:

Bij welke wedstrijd(en) kun je een odds boost krijgen van 50x of 100x je inzet?

Bij bookmaker Circus zijn er wekelijks meerdere wedstrijden waarbij je in aanmerking komt voor een odds boost van 50x of 100x je inzet. Deze wedstrijden zijn vaak van Feyenoord, Ajax of PSV, waarbij de oorspronkelijke quoteringen doorgaans laag zijn, wat betekent dat de kans op winst groter is. De actuele odds boost die je kunt claimen is hieronder vermeld. Indien er momenteel geen odds boost beschikbaar is, kun je in plaats daarvan gebruikmaken van de gratis weddenschap ter waarde van 250 euro.

1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

4 dagen geleden toegevoegd
418

WELKOMSTBONUS CIRCUS SPORT

€250 aan free bets

De welkomstbonus van Circus Sport geeft €250 aan gratis weddenschappen. Maak je eerste storting van minimaal €20 om de bonus te claimen.

1 maand geleden toegevoegd

Dit zijn de voorwaarden voor de Circus boost:

  • Alleen beschikbaar voor nieuwe spelers die 24 jaar of ouder zijn.
  • Om in aanmerking te komen voor de 50x odd boost, moet je ten minste 10 euro storten.
  • De storting moet minstens 1x worden ingezet voordat een uitbetaling kan worden aangevraagd.
  • De maximale inzet voor de verhoogde odd is 1 euro.
  • De winst die je behaalt met deze odds boost wordt uitgekeerd in echt geld en er zijn geen verdere voorwaarden aan verbonden.

Wat is de Circus SuperOdd?

De Circus odds boost is een welkomstbonus die speciaal bedoeld is voor nieuwe spelers. Met deze bonus kan je namelijk 50x inzet verdienen bij geselecteerde grote sportevenementen. Dit betekent dat je een veel hogere quotering krijgt dan normaal gesproken het geval is bij deze wedstrijden, waardoor je meer kunt winnen.

De geselecteerde sportevenementen waarop je de Circus SuperOdd kan toepassen, zijn meestal wedstrijden van bekende voetbalclubs zoals Feyenoord, Ajax of PSV. Door de Circus SuperOdd boost te gebruiken, krijg je een hogere quotering voor deze wedstrijden dan normaal gesproken het geval zou zijn. Dit betekent dat je een grotere kans hebt om te winnen, omdat de odds hoger zijn dan wat je normaal gesproken zou krijgen bij deze wedstrijden.

Voorbeeld Circus 50x je inzet

Laten we eens een voorbeeld bekijken van de Circus SuperOdd waarbij je tot wel 100x je inzet kunt verdienen. Stel dat de wedstrijd Feyenoord tegen RKC is en dat de normale quotering voor Feyenoord om te winnen 1.12 is.

Als je normaal gesproken 10 euro zou inzetten op deze wedstrijd, zou je slechts 11,20 euro winnen bij een overwinning van Feyenoord, wat neerkomt op een winst van €1,20.

Maar met de Circus SuperOdd wordt de quotering verhoogd van 1.12 naar maar liefst 100! Dit betekent dat je met een maximale inzet van 1 euro maar liefst 100 euro kunt winnen als Feyenoord de wedstrijd wint. Dat is een winst van maar liefst 99 euro! Dit is een enorme verhoging van je potentiële winst, en het laat zien hoeveel verschil de Circus SuperOdd kan maken.

Circus SuperOdd x50
Een voorbeeld van de odds boost

Geldt de '100x je inzet' odds boost alleen voor wedstrijden van Ajax en Feyenoord?

Circus SuperOdds biedt deze welkomstbonus niet alleen aan voor populaire voetbalwedstrijden, maar ook voor andere sportevenementen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de odds boost krijgen voor Formule 1 races, waarbij je bijvoorbeeld 50x je inzet kunt winnen als Max Verstappen wint!

Voorbeelden van eerdere weddenschappen waarbij je deze 50x odds boost hebt kunnen claimen zijn:

Odds B oost Tabel
Weddenschap Oude odd Nieuwe odd
Manchester City - Bayern Munich 1.18 50
Real Madrid - Chelsea 1.31 50
Feyenoord - AS Roma 1.33 50
Ajax - FC Emmen 1.12 50

Anderse bookmakers met SuperOdds?

Andere bookmakers bieden ook deze odds boost aan, bekijk hieronder de meest recente aanbiedingen van Jack’s, Unibet en Betcity.nl.

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

4 dagen geleden toegevoegd
156

UNIBET
50x JE INZET VOOR MANCHESTER-NEWCASTLE!

Uniboost: Wed €1 en win €50!

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

1 dag geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de Premier League! Kies jij voor winst van de Spurs of Arsenal? Zet 1 euro in win 50 euro met deze super odd!

2 weken geleden toegevoegd

Eerdere 100x je inzet wedstrijden:

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P