Waar vind je de hoogste odds voor je bets?

Een veelgestelde vraag bij het plaatsen van sportweddenschappen is bij welke bookmaker je de hoogste odds kan vinden. In dit artikel helpen we je bij het vinden van de bookmakers met de hoogste odds.

De beste odds op sportweddenschappen

Wanneer je bij de ene bookmaker een odd van 1.50 kan krijgen en bij de ander 1.55, lijkt het verschil niet erg groot. Echter, deze op het oog kleine verschillen zijn van groot belang op lange termijn. Dit kan het verschil betekenen tussen een winstgevende of verliesmakende lange termijn betting strategie!  Het is dus erg belangrijk dat je een account hebt bij de bookmaker met de hoogste odds. Maar welke bookmaker heeft de beste odds? Deze vraag is niet simpel te beantwoorden en er is ook niet 1 antwoord op te geven. Sommige bookmakers hebben hoge odds voor tennis, andere bookmakers hebben juist weer de hoogste odds op voetbal. Het is daarom altijd erg belangrijk om de odds tussen verschillende bookmakers te vergelijken zodat jij de bookmakers vindt met de hoogste odds.

Accounts bij meerdere bookmakers

Omdat er niet ÊÊn bookmaker is die overal de hoogste odds heeft is het verstandig om bij meerdere bookmakers een account te maken. Hierdoor kan je snel odds vergelijken en kan je meteen inzetten op de hoogste mogelijke odd. Zorg er wel voor dat je enkel bij legale websites speelt, dus met een Nederlandse vergunning. Hierdoor loop je geen risico om je winst niet uitbetaald te krijgen of andere nare dingen. Op BetFans hebben we alleen legale bookmakers, dus wanneer je bij 1 van deze aanbieders aanmeldt weet je dat je goed zit. 

Top 3 Bookmakers met de hoogste odds

Omdat je bij meerdere bookmakers een account hebt kan je dus ook van meerdere welkomstbonussen profiteren! Dit is ook nog eens een groot voordeel. Daarnaast bieden bookmakers geregeld andere free bets en promoties aan, dus is het altijd verstandig om je niet op maar 1 bookmaker te richten. In de onderstaande tabel zie je onze top 5 bookmakers met beste en hoogste odds. Deze bookmakers hebben ook interessante welkomstbonussen.

Rank

Bookmaker

Bonus

1

2

3

Dit verschilt per sport en per wedstrijd. Daarom is het belangrijk om accounts bij meerdere bookmakers te hebben zodat je altijd de hoogste odds kan zetten!

Zeker, en dit is ook sterk aan te bevelen. Hierdoor kan je de beste odds zetten en profiteren van meerdere bonussen.

Op onze pagina over welkomstbonussen vind je de bookmakers met de beste welkomstbonus.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief