fbpx
€50 gratis weddenschap
Wed op PSV

psv

FCTwente

fc twente

Zondag 26 februari 16:45

PSV wacht zondag de belangrijkste wedstrijd tegen nummer 5 FC Twente. Vorig seizoen werd thuis met liefst 5-2 gewonnen. Zal PSV de 3 punten in eigen huis houden?

DE BESTE BONUSSEN VOOR PSV - FC TWENTE

Populaire promoties

Odds PSV - FC Twente

De bookmakers zien PSV als favoriet deze wedstrijd, met een odd van 1.67. Wanneer FC Twente wint krijg je 5 keer je inleg. Een gelijkspel heeft een odd van 4.30.

Wedtips PSV - FC Twente

▶️ Xavi Simons 1 of meer schoten op doel: 1.98
Xavi Simons heeft inmiddels 10 goals gemaakt voor PSV in de Eredivisie en schiet gemiddeld 1,6x per wedstrijd waarvan exact 1x op doel. Met een odd van 1.98 is dit een mooie kans.

▶️ PSV wint met meer dan 1 doelpunt verschil: 2.55
In het Philips Stadion vallen geregeld veel goals. Als PSV eenmaal op stoom is begint het vaak wel te lopen. FC Twente presteert in uitwedstrijden als een matige ploeg. Ze wonnen slechts 2 van de 11 uitwedstrijden.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P