fbpx
€50 gratis weddenschap

Begrotingen Keuken Kampioen Divisie
2022 - 2023

De Keuken Kampioen Divisie is dit jaar sterker dan ooit. Na de degradatie van PEC Zwolle, Heracles Almelo en Willem II zijn er drie clubs van naam toegetreden. Met ADO Den Haag, De Graafschap, NAC Breda, Roda JC en VVV Venlo zijn er veel clubs die voor promotie willen gaan. Geld speelt uiteraard een belangrijke rol. Wat zijn dit jaar de begrotingen van de clubs in de eerste divisie? In deze tabel vind je de spelersbudgetten van alle clubs.

1

PEC Zwolle

3,4 miljoen

2

Heracles Almelo

3,2 miljoen

3

Willem II

3,2 miljoen

4

ADO Den Haag

2,7 miljoen

5

NAC Breda

2,5 miljoen

6

Almere City

2,5 miljoen

7

De Graafschap

2 miljoen

8

Roda JC

2 miljoen

9

VVV Venlo

2 miljoen

10

Helmond Sport

1,8 miljoen

11

FC Dordrecht

1,5 miljoen

12

TOP Oss

1,2 miljoen

13

FC Den Bosch

1,2 miljoen

14

FC Eindhoven

1 miljoen

15

Telstar

900.000

16

MVV

750.000

Het is duidelijk dat de gedegradeerde clubs het meeste besteden aan spelerssalarissen. Zullen PEC Zwolle, Heracles en Willem II uitmaken wie voor het kampioenschap zal gaan? Ook Almere City heeft een aardig budget beschikbaar en heeft ook ambities om te promoveren.  
De verschillen in spelersbudget zijn niet heel groot tussen de meeste clubs, dus het zal ongetwijfeld een erg spannend seizoen worden!

Wil je met behulp van deze informatie wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Check dan deze bookmakers en profiteer van een goede bonus!

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.