fbpx
€50 gratis weddenschap

6 van de 6 verdubbelaars goed, waar houdt dit op? Hopelijk vandaag nog niet, want hier is een nieuwe verdubbelaar.

Djurgrden – Varbergs: Djurgrden win (1.40 odd)

Voor deze verdubbelaar een uitstapje naar Zweden waar Djurgrden het thuis opneemt tegen Vargergs. De thuisploeg staat 2e met 1 puntje achter de koploper, Varbergs speelt eigenlijk nergens meer voor en staat 11e. Djurgrden speelde vorige week teleurstellend gelijk en zal zich in de eigen Tele2 Arena in Stockholm willen herpakken. Varbergs won van de laatste 10 wedstrijden maar 1x, en wij zien ze hier ook geen resultaat pakken.

Panathinaikos – Panetolikos: Panathinaikos win (1.45 odd)

Panathinaikos neemt het in de hoogste Griekse competitie thuis in Athene op tegen Panetolikos. De uitploeg won van de laatste 8 wedstrijden maar 1x en krijgt vooral in uitwedstrijden veel goals tegen; de laatste 2 uitwedstrijden werden met 3-0 en 5-1 verloren. Panathinaikos heeft 3 van de 5 thuiswedstrijden gewonnen en scoorde hierin 14 keer. Panetolikos mist hun belangrijke centrale verdediger Derek Cornelius en wij schatten in dat dit ze toch al zwakke verdediging zeker niet ten goede komt. We zien Panathinaikos dan ook de 3 punten in eigen huis houden.

Bijkomend voordeel is dat beide wedstrijden in deze verdubbelaar meedoen in de Vroege Uitbetaling promotie van bet365, dus bij 2 goals voorsprong win je de bet al!

 

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.