Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Woensdag Verdubbelaar | Wedtips

Een nieuwe maand, dus weer volop nieuwe kansen voor onze verdubbelaar!

Wolves – Burnley: Meer dan 1.5 goal (1.40 odd)

In Wolverhampton spelen de Wolves thuis tegen Burnley, de verrassende nummer 6 tegen de teleurstellende nummer 19. Burnley heeft afgelopen weekend niet gespeeld aangezien hun wedstrijd tegen Spurs werd afgelast. De week ervoor speelden ze 3-3 tegen Crystal Palace. De Wolves speelden wel, ze speelden bloedeloos gelijk tegen Norwich. De statistieken spreken in ons voordeel voor deze bet: in alle 6 de uitwedstrijden van Burnley vielen meer dan 1.5 goal.

PSG – Nice: PSG win (1.40 odd)

Nice is bezig aan een sterk seizoen en staat 3e, het gat met PSG (eerste) is echter al 14 punten. Thuis is PSG ongenaakbaar want alle 7 thuiswedstrijden werden gewonnen. Nice heeft daarentegen in uitwedstrijden ook slechts 2 keer verloren. Ze hebben echter wel een tikje gekregen door afgelopen weekend thuis te verliezen van Metz. Het zal geen makkie worden voor PSG, ook omdat ze Neymar moeten missen. Messi is nog een twijfelgeval. Desondanks zien we PSG wel de overwinning pakken.

MELD JE HIER AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo