De meest winstgevende Wedstrategieën bij sportwedden

In de geschiedenis zijn er allerlei wedstrategieën bedacht door professionele gokkers. Sommige bookmakers zijn hier natuurlijk niet blij mee. Wij hebben voor jou alle wedstrategieën op een rijtje gezet waar je legaal gebruik van kunt maken bij welke bookmaker dan ook. Lees verder voor de Beste Online Wedstrategieën.

Beste Bookmakers voor Online Wedstrategieën

Rank

Bookmaker

Bonus

1

2

3

Online Wedstrategieën Toepassen

Het worden van een professionele wedder vraagt veel van je tijd. Net zoals voetballers of tennissers hard trainen om de top te halen, doen professionele gokkers dit ook. Om zoveel mogelijk winst uit je weddenschappen te halen is het belangrijk dat je bepaalde strategieën kent welke je winstkans vergroten. De belangrijkste factoren zijn ten eerste de quoteringen, ten tweede het actuele nieuws, ten derde geduld. Het is belangrijk dat je snel reageert op actueel nieuws om de hoge odds eruit te pikken voordat de bookmaker dit doorheeft. De onderstaande strategieën geven je een goede basis om meer te weten te komen over hoe je op de lange termijn winstgevend kunt gokken. Om die reden hebben wij de beste wedstrategieën voor je getest en op een rijtje gezet:

De Beste Online Wedstrategieën

In de onderstaande lees je de over de beste wedstrategieën bij online wedden. Met extra balans kun je extra weddenschappen plaatsen wat leidt tot een grotere kans op winsten. Om die reden adviseren wij om bij iedere wedstrategie de beste Bookmaker Bonussen te claimen, zodat jij jouw kansen op winsten vergroot, in combinatie met de beste wedstrategieën online.

Proportionele Wedstrategie

De wedstrategie proportioneel wedden is eigenlijk geen wedstrategie op zich. Het is risicomanagement in het wedden dat professionele wedders als sleutelfactor ervaren. Een goed inzet plan op basis van je speeltegoed is namelijk het aller belangrijkste om op lange termijn winstgevend te zijn als wedder. Een voorbeeld over hoe je deze wedstrategie kunt toepassen? Dat lees je op deze pagina

79e minuut Wedstrategie

De 79ste minuut strategie is een nog redelijk onbekende strategie bij de gemiddelde doorsnee voetbalwedders. De 79ste minuut wedstrategie is een strategie dat snel resultaat geeft na het plaatsen van je weddenschappen. Het is mogelijk om een lekkere winst te behalen op deze strategie zolang jij het hoofd koel houdt, denkt aan de lange termijn, en je portfolio goed gebruikt. Een interessant feitje is dat deze strategie is gebaseerd op het feit dat er nauwelijks nog tweemaal wordt gescoord na de 79ste minuut bij een voetbalwedstrijd. Dat heeft geleid tot deze wedstrategie met veel winstgevende potentie bij sportwedden. Lees hier alles over de 79e minuut Wedstrategie.

Volg Professionele Gokkers

Bij deze wedstrategie hoef je zelf amper inspanning te leveren. Dit scheelt jouw tijd evenals moeite. Wil jij op de lange termijn net zo winstgevend zijn als professionele gokkers met jaren ervaring? Voor slechts 10 euro kun jij een maand lang weddenschappen volgen van de grote spelers. Bovendien heb je inzicht in het portfolio per speler zodat jij rustig een eigen keuze kan maken. Je hebt zelf de volledige vrijheid om te kiezen welke gokker je volgt en hoeveel je inzet. Voor het verkrijgen van deze weddenschappen betaal je 30 euro per maand. Dit is een zeer schappelijk bedrag als je bekijkt hoeveel winst deze gokkers daadwerkelijk pakken op het plaatsen van weddenschappen. Sommige gokker vergroten hun bankrol tot wel 70% per maand. Het verschil tussen deze tips en jouw weddenschappen is dat zij jarenlang getraind hebben op het onderzoeken van statistieken en kansberekeningen bij het plaatsen van weddenschappen. Via ons kun je een exclusief lidmaatschap uitproberen voor slechts 10 euro. 

Veelgestelde vragen

Op onze Bookmaker Review Pagina lees je over de bookmakers met de hoogste quoteringen. 

Het is 100% legaal om je eigen wedstrategie te gebruiken bij het plaatsen van weddenschappen. 

Ja, dat is meestal wel mogelijk maar check wel de voorwaarden die bij de free bet horen.
Kijk hier voor alle bookmakers met free bets.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief