WEDDEN OP MANCHESTER CITY 2021 / 2022

Wedden op Manchester City wordt de laatste jaren steeds populairder. Hoe kan het ook anders met zo’n elftal vol wereldsterren waar elk jaar ook nog eens voor miljoenen aan nieuwe sterren worden binnengehaald? De prestaties in de Premier League bewijzen dat met veel geld veel mogelijk is getuige de kampioenschappen van 2018, 2019 en 2021. In de Champions League wil het minder vlotten; de verloren finale van 2021 tegen Chelsea was een harde dreun. 

Wedtips gokken op Manchester City

Het kapitaalkrachtige Manchester City stijgt de afgelopen 10 jaar naar de Engelse top en dat is ook bij de bookmakers niet onopgemerkt gebleven. Er worden steeds meer en steeds grotere weddenschappen geplaatst op City. Ook dit seizoen is Manchester City de grote favoriet voor de titel in de Premier League. Volgens de bookmakers zullen Chelsea en Liverpool de naaste belagers worden, maar het zal een zware kluif worden om City van de titel af te houden. Jij kan ook inzetten op wie het kampioenschap in Engeland zal behalen door middel van een outright weddenschap. Op onze pagina over seizoenweddenschappen kan je er alles over lezen en kan je de beste bookmakers vinden.
Omdat Manchester City vaak de favoriet is in wedstrijden in de Premier League kan het interessant zijn om in te zetten met een handicap weddenschap. Hierdoor krijg je een veel hogere odd voor winst van City dan wanneer je gewoon op winst zou inzetten. Ook een correct score bet kan de wedstrijd een stuk spannender maken. Hier staat dan ook een hoge odd tegenover, je kan dus een flink bedrag winnen als je een winnende weddenschap zet. Op onze pagina over voetbalweddenschappen worden alle types weddenschappen uitgelegd zodat je goed voorbereid aan je bets begint.

Gokje op de Eredivisie?

De beste bookmaker hiervoor:

Bet365

Wedden op Manchester City kampioen 2021 / 2022

Zoals gezegd is Manchester City de grote favoriet voor de winst van de Premier League. De odd hiervoor is daarom dus niet heel erg hoog, maar is alsnog de moeite waard. Een weddenschap op Champions League winst voor City is misschien nog leuker. Ze wonnen de Cup met de grote oren nog nooit, vorig jaar werd de finale verloren tegen Chelsea. De odds voor de winst van de Champions League liggen een stuk hoger. Ook de odds voor winst in wedstrijden van de Champions League voor City liggen een stuk hoger omdat ze natuurlijk tegen sterkere tegenstanders spelen dan in de competitie. Genoeg om op in te zetten en mee te winnen dus! 

Beste bookmakers voor wedden op Manchester City

BetFans heeft een complete lijst van bookmakers met een Nederlandse vergunning. Bij deze bookmakers kan je legaal spelen en weet je dat je te maken hebt met een eerlijke aanbieder. Wij hebben al deze aanbieders beoordeeld zodat je een goede inschatting kan maken waar je moet zijn voor de beste odds, de beste bonussen en de meest lucratieve promoties.

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Statistieken odds uitslagen Manchester City

Als we kijken naar de uitslagen van Manchester City in 2021 in combinatie met de odds vallen enkele dingen op:

Zoals je ziet kan het zeker de moeite lonen om een weddenschap te plaatsen op Manchester City. Wat vooral opvalt is dat ze geen enkele keer gelijk hebben gespeeld. Daarnaast valt op dat City niet vaak verliest, maar wanneer ze wel verliezen staat hier ook een hoge odd tegenover. De winst van Chelsea leverde twee keer een odd op van meer dan 4. Je kan dus aardig wat winnen wanneer je op het goede moment een verlies voor City voorspelt.

In welke vorm verkeert Manchester City bij de bookmakers?

Bij het plaatsen van weddenschappen is niets belangrijker dan de huidige vorm van het team. Aan de statistieken kun je zien hoe het team momenteel presteert en mogelijk in de toekomst.

Bij weddenschappen op voetbal is het naast de statistieken van de club belangrijk om te kijken naar de fitheid van de selectie. Hoeveel wedstrijden heeft het team gespeeld in de laatste 2 weken? Zijn er goede spelers geblesseerd? Is het twijfelachtig dat sommige spelers meedoen? Deze zaken tellen allemaal mee als het gaat om kans bij voetbalweddenschappen. 
Een ander belangrijk gegeven is de scheidsrechter. Hoe zwaar beoordeeld de scheidsrechter overtredingen? Enkele voetbalteams spelen altijd op het randje van agressie waardoor zij veel overtredingen maken. Bij een strenge scheidsrechter geeft dit een goede kans op veel gele kaarten. 

Om een bookmaker te verslaan moet jij ervoor zorgen dat de kans op een uitslag groter is dan de odd zegt. Dit is DÉ manier om te winnen van de bookmaker. Hoe kun je dit doen? Volg actueel voetbalnieuws! Last minute wijzigingen in opstellingen, tactieken en afwezige zijn allesbepalend voor de uitslag van de wedstrijd. Volg daarom altijd het actuele nieuws van BetFans. Dan weet je zeker dat je goed zit qua winkansen. 

Veelgestelde vragen

Wedden op Manchester City, zowel pre-match als live, kan bij alle Nederlandse bookmakers met een vergunning.

Dat kan zeker, kijk hier voor alles omtrent seizoensweddenschappen.

Ja, bij alle bookmakers zijn weddenschappen te combineren.

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief