fbpx
€50 gratis weddenschap

Wat is het prijzengeld van de australian open 2022?

De eerste Grand Slam van het tennisseizoen vindt traditiegetrouw plaats in Sydney, Australië. Veel toppers maken hun opwachting en iedereen wil de felbegeerde titel en het gigantische prijzengeld wel pakken. Ook de bookmakers verheugen zich altijd op de Australian Open. Ze pakken uit met promoties, bonussen veel bieden veel weddenschappen aan.

Wedden op Australian Open winnaar 2022​

Het is mogelijk om in te zetten op wie jij denkt dat de Australian Open in 2022 zal winnen. Bij de heren heeft Djokivic al drie keer op rij gewonnen, maar wegens coronaperikelen zal hij dit jaar de overwinning niet pakken. Er zal dit keer dus een andere grote speler opstaan. Wat te denken van Nadal of Medvedev? Of zullen wellicht Tsitsipas of Sinner verrassen? Wanneer je op deze underdogs zal inzetten zal hier in elk geval een leuke odd tegenover staan bij de bookmakers. Omdat de Australian Open het eerste toernooi van het seizoen is kunnen er nog wel eens verrassingen gebeuren omdat spelers nog niet meteen in topvorm verkeren en een onbekende speler voor een verrassing kan zorgen.
Als je wilt wedden op de Australian Open is een account bij bet365 een goede optie. Elke nieuwe speler krijgt ook nog eens een free bet met een waarde tot 100 euro! Lees hier onze review van bet365

Prijzengeld australian open 2022

Zoals bij alle Grand Slams staat er naast de sportieve eer ook een groot pakket aan prijzengeld tegenover winst op de Australian Open. In 2021 mochten de winnaars Djokovic en Osaka maar liefst $2.750.000 bijschrijven op hun rekening. Dit is omgerekend in euro’s 1.7 miljoen euro. Een flink bedrag, maar daar staat natuurlijk ook een topprestatie tegenover. De totale prijzenpot van de Australian Open in euro’s ziet er zo uit:

Winnaar          €1.700.000
Tweede           €930.000
Halve finale    €530.000
Kwartfinale     €325.000
4e ronde         €200.000
3e ronde         €135.000
2e ronde         €93.000
1e ronde          €62.000

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P