Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Vroege Uitbetaling Voorbeelden Week 48

De “2 doelpunten voorsprong – Vroege uitbetaling” promotie van bet365 is nog altijd een van de beste promoties in het voetbalwedden. Vooral in Italië deze week enkele pareltjes met betrekking tot deze Early Payout promotie. Lees hier alles over deze promotie.

In de Serie A stond Venezia thuis binnen een half uur comfortabel op een 3-0 voorsprong. Geen vuiltje aan de lucht, zou je denken. Na een rode kaart en penalty draaide de wedstrijd helemaal om waardoor Hellas Verona met een 3-4 overwinning huiswaarts keerde.

De tweede wedstrijd komt ook uit de Serie A. Raspadori zorgde met twee goals voor een punt voor zijn Sassulo nadatr ze op een 2-0 achterstand waren gekomen. De bets op Spezia waren bij bet365 gelukkig al uitbetaald.

De Bundesliga is ook deze week weer van de partij. Stuttgart dacht een rustige middag tegemoet te gaan nadat ze op een 2-0 voorsprong waren gekomen. Jovetic van Hertha dacht daar anders over en zorgde met twee goals toch nog voor de 2-2.

Bij elke andere bookmaker had je deze bets dus verloren, maar bij Bet365 niet!

Toto 😭
BetCity 😭
Bet365 🤑

Nog geen account bij Bet365?

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG GRATIS WEDDENSCHAPpen TOT 100 EURO!

Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bij Bet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365? Lees onze review hier. 

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo