fbpx
€50 gratis weddenschap

De “2 doelpunten voorsprong – Vroege uitbetaling” promotie van bet365 is nog altijd een van de beste promoties in het voetbalwedden. Ook deze week waren er weer enkele goede voorbeelden van het voordeel van deze promotie. Lees hier alles over deze promotie.

Vitesse vocht zich op donderdag knap terug in de Conference League wedstrijd tegen Rennes. Een 2-0 (en 3-1) achterstand werd in de laatste minuut omgebogen naar een 3-3 door een mooie goal van Openda. De bets op Rennes zijn op bet365 dus gewoon gewonnen!

Ook de Braziliaanse Serie A doet mee aan de Vroege Uitbetaling promotie. Flamengo stond na 74 minuten op een 0-2 voorsprong, maar gaven deze voorsprong toch nog weg. Pech voor de spelers die op Flamengo hadden gezet, maar niet voor de spelers bij bet365.

In de Engelse Championship gaf Bournemouth thuis tegen Coventry een 2-0 voorsprong uit handen. Na een rode kaart kregen ze in de 94e minuut van de wedstrijd toch nog de gelijkmaker tegen.

Ook aan de andere kant van de wereld gebeuren rare dingen in wedstrijden. Melbourne geeft op bezoek bij Adelaide United een zeker lijkende overwinning nog weg en speelt met 2-2 gelijk. Geen stress voor de Melbourne City bets op bet365.

Bij elke andere bookmaker had je deze bets dus verloren, maar bij Bet365 niet!

Toto 😭
BetCity 😭
Bet365 🤑

Nog geen account bij Bet365?

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG GRATIS WEDDENSCHAPpen TOT 100 EURO!

Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bij Bet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365? Lees onze review hier. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P