fbpx
€50 gratis weddenschap

Ook deze week waren er weer veel goede voorbeelden van het voordeel van de Vroege Uitbetaling promotie van Bet365. Hierbij krijg je je bets al uitbetaald wanneer je team op 2 doelpunten voorsprong staat, zelfs als ze niet winnen!

De eerste wedstrijd komt uit Nederland en is die tussen Jong Ajax en FC Volendam. Jong Ajax stond na 13 minuten al op een 2-0 voorsprong waardoor de bets op deze ploeg al snel gewonnen waren. Uiteindelijk werd het diep in de blessuretijd nog 4-4.

In de Ligue 1 stonden AS Monaco en Lille tegenover elkaar op vrijdagavond. Binnen 9 minuten stond er 0-2 op het scorebord, waarna Monaco nog knap terug kwam tot 2-2. De inzetten op winst voor Lille waren dus na 9 minuten al gewonnen op bet365.

De derde wedstrijd heeft een Nederlands tintje. Het Wolfsburg van Wout Weghorst kwam 2-0 achter op bezoek bij Bielefeld, maar kwam sterk terug. In 2 minuten tijd keerden ze de wedstrijd om en kwamen terug in de wedstijd, 2-2.

Ook de Engelse League 2 doet mee aan de Vroege Uitbetaling. Zie hier de wedstrijd Bristol Rovers – Tranmere Rovers; van een comfortabele 2-0 na 22 minuten naar een 2-2 eindstand.

En wederom een Franse Ligue 1 wedstrijd. Bordeaux gaf een 0-2 voorsprong weg op bezoek bij Metz. Alle bets op Bordeaux waren op bet365 dus al na 39 minuten als winnend uitbetaald. 

Ook de tweede Spaanse divisie, de Segunda Division, doet mee aan de Vroege Uitbetaling promotie. Ook hier werd een 2-0 voorsprong weggegeven. Lugo kwam thuis op 2-0 maar Eibar kwam terug en scoorde er nog twee waardoor de uitslag op 2-2 kwam.

Bij elke andere bookmaker had je deze bets dus verloren, maar bij Bet365 niet!

Toto 😭
BetCity 😭
Bet365 🤑

Nog geen account bij Bet365?

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG GRATIS WEDDENSCHAPpen TOT 100 EURO!

Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bij Bet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365? Lees onze review hier. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P