Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Vroege Uitbetaling voorbeelden week 44

Ook deze week waren er weer enkele goede voorbeelden van het voordeel van de Vroege Uitbetaling promotie van Bet365. Hierbij krijg je je bets al uitbetaald wanneer je team op 2 doelpunten voorsprong staat, zelfs als ze niet winnen!

De eerste wedstrijd is vrijwel niemand ontgaan. Barcelona stond bij rust comfortabel voor met 0-3 maar gaf de wedstrijd in de 6e minuut van de blessuretijd alsnog uit handen (3-3). Dit zorgde voor heel wat frustratie bij gokkers, maar bij Bet365 was dankzij de Vroege Uitbetaling de weddenschap binnen 18 minuten al gewonnen danzij de 0-2 van Busquets!

De tweede wedstrijd komt ook uit de Primera Divison en wederom een 3-3 gelijkspel. Atletico Madrid ging de blessuretijd in met een 1-3 voorsprong maar na goals in de 92e en 96e minuut werden de 3 punten toch nog weggegeven. 

De derde wedstrijd komt uit de Ligue 1. Na een 0-0 ruststand vielen er 5 goals in de tweede helft. Clermont kwam op een 0-2 voorsprong maar gaf de wedstrrijd nog volledig uit handen. Saint-Etienne scoorde er 2 in blessuretijd en won uiteindelijk met 3-2.

Bij elke andere bookmaker had je deze bets dus verloren, maar bij Bet365 niet!

Toto 😭
BetCity 😭
Bet365 🤑

Nog geen account bij Bet365?

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG GRATIS WEDDENSCHAPpen TOT 100 EURO!

Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bij Bet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365? Lees onze review hier. 

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo