fbpx
€50 gratis weddenschap

Na een zwaar weekend in Almelo treedt Ajax op woensdag 3 oktober aan tegen BVB Dortmund. Het sterke Borussia Dortmund heeft in de heenwedstrijd een gigantisch pak slaag gekregen van Ajax. Wat kunnen we verwachten van de return?

Een wedstrijd zonder Erling Haaland. Een heupblessure zorgt ervoor dat Erling Haaland niet binnen de lijnen zal aantreden tegen Ajax. De ziekenboeg van Dortmund bestaat uit andere topspelers zoals Raphal Guerreiro en Emre Can.

Wij verwachten na een gelijkspel tegen Heracles een fit Ajax dat Borussia Dortmund nogmaals van de mat zal vegen. Onze wedtips zijn beide in het voordeel van Ajax.

De wedtips van BetFans.

Ajax wint de wedstrijd (quotering van 2.75)

Ajax wint beide helften (quotering van 9.00)

 

Meld je vandaag aan bij Bet365 en ontvang een gratis weddenschaptot 100 euro!

De grootste bookmaker van de wereld is sinds deze week live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5,- en 100,- euro.
  3. Na het inzetten van je stortbedrag (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.