fbpx
€50 gratis weddenschap

Vanavond staat de belangrijke uitwedstrijd voor Feyenoord tegen Union Berlin op het programma. Als Feyenoord de winst pakt zet het een grote stap naar overwintering in Europa. De thuiswedstrijd in Rotterdam werd met 3-1 gewonnen. Zal Feyenoord dit ook in Berlijn kunnen presteren?

Feyenoord doet het prima in groep E van de Conference League en staat na 3 wedstrijden aan kop met 7 punten. Ze zijn daarnaast in goede vorm; sinds de competitienederlaag tegen FC Utrecht werden 9 wedstrijden gespeeld waarvan slechts eenmaal werd verloren en 7x gewonnen. Ook afgelopen weekend in de stadsderby tegen Sparta werden 3 punten uit het vuur gesleept. Supersub Dessers scoorde in blessuretijd.

Union Berlin staat laatste in de groep met 1 overwinning uit 3 wedstrijden. Daarnaast zijn de Duitsers de laatste weken niet in de beste vorm. In de Bundesliga werd afgelopen zondag thuis met 2-5 verloren van Bayern München. Dit was echter wel de eerste thuisnederlaag van Union dit seizoen, thuis zijn ze dus aardig sterk.

 

nrtl

Wedtips betfans

Union Berlin heeft het thuisvoordeel en is volgens de bookmakers licht favoriet. Maar met de goede vorm van Feyenoord is het allerminst een makkie voor de Duitsers. We verwachten dan ook een gelijkopgaande strijd. Feyenoord zal met een gelijkspel een goede stap zetten richting Europese overwintering. Wij zetten ons geld dan ook in op een gelijkspel.

Meld je vandaag aan bij Bet365 en ontvang een gratis weddenschap tot 100 euro! 

 

De grootste bookmaker van de wereld is sinds deze week live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bij Bet365
  2. Maak een storting tussen de 5,- en 100,- euro.
  3. Na het inzetten van je stortbedrag (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365? Lees onze review hier. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.