fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Servië – Engeland EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Servië - Engeland: Kane op prijzenjacht

In Engeland draaien ze al weken warm voor het toernooi waar het voor ze moet gebeuren. It’s coming home? Na de finale van het EK 2020 willen ze nu met de trofee naar huis gaan. De poule mag in elk geval geen probleem worden, maar wellicht ligt onderschatting op de loer tegen Servië.

Wedtips Servië - Engeland

2.00
Bellingham 1 of meer schoten op doel
2.20
Engeland wint en meer dan 2,5 goals
2.10
Kane scoort

Servië is de underdog in de groep, maar kan het de grote landen knap lastig maken. In november hielden ze België in eigen huis op een 1-0 nederlaag. Servië had zelfs meer kansen, maar de Belgen scoorden al in de tweede minuut met hun eerste schot op doel. Servië keert na 24 jaar terug op het EK. Ze deden wel mee aan WK’s, maar de EK-kwalificatie was vaak een struikelblok. Na een teleurstellend WK 2022 volgden moeizame EK-kwalificatiewedstrijden, ondanks een relatief zwakke groep. Uiteindelijk werden ze tweede en verzekerden ze zich van een plek op het EK.

Engeland wacht al sinds 1966 op een grote prijs. Op het vorige EK waren ze dichtbij, maar verloren ze de finale van Italië. In de EK-kwalificatie was Gareth Southgate ongeslagen en eindigden ze zes punten boven  Italië. Maar in maart speelde Engeland twee oefenwedstrijden waarin ze niet wisten te winnen (1-0 verlies tegen Brazilië en 2-2 tegen België).

Hey Jude

Engeland heeft met Jude Bellingham de speler van het seizoen van La Liga in de gelederen. Op slechts 20-jarige leeftijd is hij klaar om zich te laten gelden op het EK, na zijn uitstekende prestaties op het WK 2022 in Qatar, waar hij vier wedstrijden speelde. Met een odd van 2.00 is dit een interssante bet voor 1 of meer schoten op doel.

2.00
Bellingham 1 of meer schoten op doel

Een makkelijk begin

De bookmakers verwachten een makkelijk begin voor Engeland, ze worden als de grote favoriet gezien tegen Servië. Servië speelde het afgelopen jaar niet goed en had het moeilijk in bijna elke kwalificatiewedstrijd. Engeland zou daarom een makkelijke wedstrijd moeten hebben. We kunnen verwachten dat het team van Gareth Southgate wint en dat er wel enkele goals vallen deze wedstrijd.

2.20
Engeland wint en meer dan 2,5 goals

Hurricane begint wervelend

Kane is altijd een betrouwbare doelpuntenmaker geweest voor zowel club als land en zijn overstap van Tottenham naar Bayern was een risico, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen. In zijn eerste seizoen werd hij topscorer in de Bundesliga. Met zijn 63 goals in 91 interlands stelt hij eigenlijk nooit teleur voor de Engelsen.

2.10
Kane scoort

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

2 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

2 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P