fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Manchester City – Real Madrid

Voorbeschouwing en wedtips voor Manchester City vs Real Madrid

Op woensdag 17 april om 21:00 uur strijden Manchester City en Real Madrid in het Etihad Stadium in Manchester voor een felbegeerde plek in de halve finale van de UEFA Champions League. De heenwedstrijd in Madrid eindigde in een spectaculaire 3-3 gelijkspel, waardoor alles nog mogelijk is in deze titanenstrijd.

SuperOdds voor deze wedstrijd

Voor de wedstrijd Manchester City – Real Madrid zijn meerdere Superodds beschikbaar waar je tot 250x je inzet voor krijgt!

City thuis de grote favoriet

Van de laatste 11 onderlinge duels wonnen de Engelsen er vier, tegenover slechts drie overwinningen voor Real Madrid. Ook hun thuisstatistieken tegen Real Madrid geven reden tot optimisme. De laatste drie Champions League-ontmoetingen in Manchester eindigden allemaal in een overwinning voor City, allemaal onder leiding van Pep Guardiola. Het belooft weer een spektakel te worden, in de laatste 5 confrontaties vielen 23 doelpunten.

Wedtips Real - City

1.72
Manchester City wint
1.58
Meer dan 2.5 doelpunten
2.25
Haaland scoort

De Bruyne weer fit

De Citizens hebben een duidelijk thuisvoordeel: ze wonnen hun laatste drie Champions League-wedstrijden tegen Real Madrid in het Etihad Stadium, allemaal onder leiding van Pep Guardiola.

1.72
Manchester City wint

Spektakel beloofd

De statistieken wijzen op een open en doelpuntrijk duel tussen Manchester City en Real Madrid. Manchester City scoorde in elk van hun laatste 4 Champions League duels twee of meer doelpunten.

1.58
Meer dan 2.5 doelpunten

Haaland op jacht naar goals

Haaland scoorde al 6 keer eerder dit seizoen in de Champions League en wij verwachten dat hij in de return meer kansen zal krijgen. Gezien Haalands vorm en statistieken is de wedtip dat hij scoort in Manchester City – Real Madrid zeker de 2.25 boost waard bij Jacks!

2.25
Haaland scoort

Manchester City – Real Madrid samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

2 dagen geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de Europa League! Kies jij voor winst van de Atalanta of Leverkusen? Zet 1 euro in win 50 euro!

11 uur geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

11 uur geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P