fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Liverpool – Atalanta

Voorbeschouwing en wedtips voor Liverpool vs Atalanta

Op donderdagavond om 21:00 uur staat er een kraker op het programma: de nummer 6 van Serie A, Atalanta, neemt het op tegen de nummer 2 van de Premier League, Liverpool. De experts van Betfans.nl blikken vooruit op deze interessante clash met 3 wedtips.

SuperOdds voor deze wedstrijd

Voor de wedstrijd Liverpool – Atalanta hebben wij geen Superodds gevonden.

Nederlands tintje in beladen duel

Een interessant feitje om deze voorbeschouwing mee te beginnen, is dat Liverpool dit seizoen nog geen enkele thuiswedstrijd heeft verloren. Drie wedstrijden eindigden in een gelijkspel en de rest werd gewonnen door The Reds. Liverpool en Atalanta speelden eerder tegen elkaar in de Champions League jaar 20/21, waar Liverpool uit met 5-0 won. In de terugwedstrijd won Atalanta met 2-0.

Wedtips Liverpool - Atalanta

1.83
Liverpool -1
1.93
Mohamed Salah scoort
1.75
Beide teams scoren

Liverpool thuis niet te kloppen

Liverpool is de absolute topfavoriet voor deze wedstrijd. De ploeg heeft simpelweg meer kwaliteit in huis met spelers op wereldniveau. Daarnaast speelt de magie van Anfield natuurlijk ook een belangrijke rol bij het spel van Liverpool, weinig teams weten hun niveau hier te halen. Ondanks dat Atalanta hier ooit wist te winnen (weliswaar zonder publiek en stond Liverpool al met 5-0 aggregated score voor). Wij zetten onze kansen in op een overwinning van Liverpool met een handicap van -1.0 doelpunt.

1.83
Liverpool -1

Einde Ramadan voor Salah

De Ramadan kan een negatief effect hebben op de sportprestaties van topsporters. Dit komt doordat het kan zorgen voor een lager energieniveau en verandering in hydratatie. Op dinsdag 9 april is de Ramadan echter beëindigd. Dit betekent dat Salah donderdag waarschijnlijk weer op volle sterkte zal zijn, en wellicht zelfs beter dan hij was voor de Ramadan. Een doelpunt van de beste aanvaller van Liverpool zit er dan ook zeker in.

1.93
Mohamed Salah scoort

Laatste 6 wedstrijden op Anfield eindigde in btts

De wedtip “beide teams scoren” is voor de wedstrijd tussen Liverpool en Atalanta een interessante optie. De laatste zes wedstrijden van Liverpool op Anfield eindigden namelijk met beide teams die scoorden. Dit is een sterke indicator dat we ook in deze wedstrijd doelpunten van beide teams kunnen verwachten.

1.75
Beide teams scoren

Liverpool – Atalanta samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1312

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

6 dagen geleden toegevoegd
399

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in Miami!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van China op zondag 21 april! Maak de F1 race extra spannend met deze odd!

3 dagen geleden toegevoegd
156

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P