fbpx
€50 gratis weddenschap

We hebben helaas dewin-streak niet kunnen doorzetten zondag. Vandaag staat de eerste verdubbelaar van week 48online op de Serie A.

Atalanta – Venezia: Atalanta wint (1.20)

Afgelopen weekend heeft Atalanta een geweldige prestatie neergezet tegen Juventus. Met een 0-1 voorsprong gaf Atalanta in de tweede helft maar 1 schot op goal weg. Het team kan vanavond de positie in de top 4 versterken bij een goed resultaat tegen Venezia.

Hellas Verona – Cagliari: Hellas Verona wint (1.65)

Verona heeft haar laatste vijf thuiswedstrijden gewonnen en kan vanavond gemakkelijk de zesde thuiswinst op rij pakken. Verona had een beetje pech dit weekend om met 3-1 te verliezen en zal graag terugkomen tegen een worstelende Cagliari.

 

MELD JE HIER AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P