Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

De grootste bookmaker ter wereld is eindelijk beschikbaar in Nederland! Met hun 63 miljoen spelers verdeeld over meer dan 200 landen zijn ze wereldwijd een welbekende naam. Bet365 heeft zich altijd aan de Nederlandse wetgeving gehouden en was dan ook één van de eerste bookmakers met een vergunning. Ze staan bekend om hun grote aanbod sportweddenschappen en gevarieerde promoties.

Bet365 staat bekend als een bookmaker met geweldige promoties, overzichtelijke website en eerlijk spel. Het gigantische gokbedrijf met maar liefst 63 miljoen actieve spelers wereldwijd is gevestigd in Stoke-on-Trent, United Kingdom. Sinds 26 oktober omstreeks 15:00 is de bookmaker live in ons polderlandje Nederland. Eindelijk is er naast de grote bekende namen Toto en Holland Casino ruimte voor buitenlandse concurrentie. 

Welkomstbonus bet365 

Nieuwe spelers van deze bookmaker kunnen genieten van een freebet tot maar liefst 100 euro. Vele malen beter dan de huidige welkomstbonussen van de Nederlandse sportsbooks. Let wel even op hoe je deze bonus kunt claimen. Je dient een storting te maken van minimaal 5 euro. Vervolgens zet je de initiële storting in op odds van minimaal 1.20 (dit mag ook in delen). Nadat al je bets zijn gesettled ontvang je het stortingsbedrag als freebet in jouw account. Geen rondspeelvoorwaarden dus, makkelijk en snel je winsten op te nemen!

Early payout promotion

Nooit eerder legaal in Nederland gezien; de Early Payout promotion. Hoe haal je hier voordeel uit? Het is simpel. Deze promotie houdt in dat wanneer het team waarop je hebt ingezet 2 goals voor staat, de weddenschap al wordt uitbetaald. Wat er verder ook gebeurt in de wedstrijd (gelijkspelen of nog verliezen), je weddenschap is al gewonnen! Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor een spectaculaire comeback van de tegenstander of een late gelijkmaker. Dit zorgt voor een stuk minder stress en is daarom een grote favoriet van BetFans.

Wat kun je nog meer verwachten?

Wekelijkse freebets, leaderboards, en bonussen zijn te vinden bij Bet365. In de nabije toekomst verwachten we in Nederland steeds meer actieve bookmakers waardoor de concurrentie heviger wordt. Dit betekent meer gratis weddenschappen, meer bonussen en meer winsten! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste bookmaker bonussen. 

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo