Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

ZEBET SUPER ODDS

tot 40% winstmarge
Zebet
125
Aanbiedingen score+125
tot 40% winstmarge CLAIM

ZEbet is geen populaire bookmaker in Nederland. Toch zijn de Super Odds van ZEbet de meest winstgevende in de markt. Dit is waarom je een ZEbet account moet aanmaken.

 

📄 Belangrijke voorwaarden

  • Per Super Odd kun je maximaal €10 inzetten
  • Dagelijks zijn er nieuwe Super Odds beschikbaar
💡 BetFans aanbeveling

De Super Odds van ZEbet zijn op lange termijn winstgevend. Dit komt omdat de Super Odds regelmatig hoge marges geeft in het voordeel van de speler. Hierbij moet je denken aan marges tot 40%. Bij deze marge win je per inzet van €10 gemiddeld €4 netto.

 

ZEbet boost niet iedere Super Odd naar hoge marges, dat zou te hen teveel kosten. Vaak ligt de marge tussen de 10% – 40%, maar deze kan ook negatief zijn. Zoek daarom voor je een weddenschap plaatst wat de marge is. Dit kan je doen door te vergelijken met andere bookmakers.

 

Wil jij geen Super Odd met positieve marge missen? Volg dan ons Telegram Kanaal, hier vind je alleen wedtips met positieve marge.
Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo