fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit weekend staat op het programma de voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en FC Twente. Er staat veel op het spel voor PSV coach Schmidt. Na een fatale nederlaag tegen Ajax van 5-0 en de 1-2 verlies tegen Monaco snakt de club uit Eindhoven naar een overwinning.

FC Twente is in staat om PSV verder in de problemen te brengen. Zeker nu Schmidt zijn sterspelers Cody Gakpo en Noni Madueke niet kan inzetten. FC Twente heeft al eerder bewezen in staat te zijn om het betere ploegen moeilijk te maken: zoals de 1 – 1 gelijkspel tegen Ajax en de 3 – 1 overwinning op AZ Alkmaar.

Vandaag reizen er 1600 tukkers af naar Eindhoven om de club uit Twente te supporten. Op basis van de statistieken en de meest recente nieuwsberichten brengen wij de volgende wedtips uit:

PSV Eindhoven – FC Twente: Beide teams scoren (ODD: 2.00)
In de laatste 10 competitiewedstrijden heeft PSV maar liefst 17 tegendoelpunten gencasseerd. De verdediging van PSV lijkt de afgelopen weken extra kwetsbaar. De aanval van FC Twente met Van Wolfswinkel en Propper (samen goed voor 8 doelpunten dit seizoen) oogt fris.

PSV Eindhoven – FC Twente: Gelijkspel of FC Twente (ODD: 3.75)

PSV zal het deze wedstrijd zonder sterspelers Cody Gakpo en Noni Madueke erg lastig gaan krijgen. Wij zien value in deze weddenschap.

Meld je vandaag aan bij Bet365 en ontvang een gratis weddenschap tot 100 euro!

De grootste bookmaker van de wereld is sinds deze week live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bij Bet365
  2. Maak een storting tussen de 5,- en 100,- euro.
  3. Na het inzetten van je stortbedrag (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365? Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.