De Proportionele wedstrategie

De wedstrategie proportioneel wedden is eigenlijk geen wedstrategie op zich. Het is risicomanagement van je bankroll bij wedden. Professionele bettors ervaren dit als sleutelfactor. Een goed inzet-plan op basis van je speeltegoed is namelijk het aller-belangrijkste voor winst lange termijn.

Wat is de Proportionele Wedstrategie?

Proportioneel wedden betekent dat jij altijd een vast percentage van je speeltegoed gebruikt om weddenschappen te plaatsen waardoor je de kansen bij het spelletje vergroot. Wij raden je aan om 10% tot 50% van je speeltegoed te gebruiken per verdubbelaar. 

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Waarom Proportioneel wedden?

Voor het behalen van winst op lange termijn helpt proportioneel wedden jou in vele opzichten. Iedere professionele wedder maakt gebruik van een soortgelijke tactiek. Hou je hoofd cool en gebruik nooit 100% van je bankrol. 

Nog een laatste gouden tip bij het plaatsen van weddenschappen

Maak gebruik van welkomstbonussen en gratis speeltegoed bij legale bookmakers. Dit vergoot namelijk 100% zeker je winkansen!

De beste bookmaker promotie van dit moment is een gratis weddenschap van Bet365 tot 100 euro. Deze kan je zonder bonuscode claimen met de onderstaande banner. Profiteer lekker mee. 

Veelgestelde vragen

Bij iedere bookmaker mag je gebruik maken van proportionele strategie bij het plaatsen van weddenschappen.

Wij hebben een lijst van Bookmakers samengesteld met de Beste Promoties

Gratis weddenschappen kun je vinden in onze lijst met Gratis Weddenschappen

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief