Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Premier League Verdubbelaar | Wedtips

5 van de 5 verdubbelaars zijn deze week goed gegaan goed voor 3200% winst. Vandaag staat er een verdubbelaar op de Premier League klaar.

Arsenal – Newcastle United: Arsenal wint (1.50)

Na een pijnlijke nederlaag tegen Liverpool afgelopen weekend (4-0) zal zich Arsenal voor eigen publiek weer moeten bewijzen. De club uit London presteert dit seizoen op de eerste 3 wedstrijden na boven verwachtingen. Newcastle United speelt daarentegen een dramatisch seizoen. De laatste uitwinst in de Premier League is al 6 maanden geleden.

Liverpool – Southampton: Liverpool wint (1.28)

Liverpool thuis ijzersterk tegen het tegenvallende Southampton moet geen probleem zijn voor de titelverdediger. De concurrentie voor de titel dit jaar is lang niet zo hoog geweest. Wij verwachten dat Liverpool een simpele overwinning pakt tegen Southampton.

MELD JE HIER AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo